NEVEROVATNA FORMA NAJTROFEJNIJEG KLUBA NA SVETU: Ukoliko danas slave, "crveni đavoli" će ostvariti 12. uzastopnu pobedu!

V.M.

08. 07. 2024. u 08:34

U okviru 30. kola egipatske Premijer lige fudbaleri Al Ahlija će nastaviti poteru za liderom Piramidsom kada budu ugostili El Gaiš na "El Salam" stadionu u Kairu od 18 časova.

НЕВЕРОВАТНА ФОРМА НАЈТРОФЕЈНИЈЕГ КЛУБА НА СВЕТУ: Уколико данас славе, црвени ђаволи ће остварити 12. узастопну победу!

Foto: Profimedia

Kao što tradicija nalaže, zbog obaveza u afričkoj Ligi šampiona, Al Ahli redovno odigra manje utakmica u prvom delu sezone od ostalih ekipa i sada zbog toga ima veoma zgusnut raspored i često igra po nekoliko utakmica nedeljno.

Zbog toga ima paklen raspored u ovo doba godine i današnji meč biće mu treći u poslednjih osam dana, ali izgleda da mu to ne predstavlja problem jer je na protekla dva ubedljivo savladao El Gaiš i El Dahleju sa 4:0, odnosno 4:1.

Ukoliko uračunamo i prethodna kola, videćemo da se "crveni đavoli" nalaze u sjajnoj formi, nanizali su 11 ligaških pobeda i orni su da sustignu vodeći Piramids koji im beži 11 bodova, ali su odigrali četiri meča manje od njega, tako da ukoliko slave na zaostalim utakmicama, preuzeće poziciju lidera na tabeli.

Takođe, pored toga što mu dobro ide u prvenstvu, domaći tim je osvojio i afričku Ligu šampiona, tako da izgleda da će ovo biti još jedna veoma uspešna sezona u bogatoj istoriji najtrofejnijeg kluba na svetu.

Današnji rival ne bi trebao da mu predstavlja problem jer je El Gaiš u veoma lošoj formi, ne zna za pobedu više od mesec dana i osvojio je samo dva boda na poslednjih pet ligaških utakmica.

Takođe, prilazi se završnom delu sezone, a kako su gosti mirni na sredini tabele, imaju samo za ponos da igraju pošto do međunarodnih takmičenja ne mogu, a Beledijatu koji je prvi tim ispod crte beže čak 12 bodova.

Istorijat međusobnih duela je na strani Al Ahlija koji je vezao tri pobede nad El Gaišom, uključujući trijumf iz prvog dela sezone kada je bilo 4:0.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,52)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?