TEŠKA VREMENA ZA VELIKANA: "Crno-belima" potrebna pobeda da preokrenu slab start kampanje

V.M.

07. 07. 2024. u 12:50

U 13. kolu norveške elite ekipa Rozenborga će ugostiti Od na "Lerkendal stadionu" u Trondhajmu (19.15).

ТЕШКА ВРЕМЕНА ЗА ВЕЛИКАНА: Црно-белима потребна победа да преокрену слаб старт кампање

Foto: Profimedia

Domaći tim nije dobro otvorio sezonu, ostvario je samo četiri pobede i nalazi se na razočaravajućem desetom mestu sa 14 sakupljenih bodova. Iako više nije u pitanju ekipa koja je nekada harala norvšekim fudbalom, Rozenborg ima nekoliko dobrih igrača i poseduje kvalitet za znanto bolji plasman.

Danas će igrati pred svojim navijačima u Trondhajmu što mu može dati vetar u leđa i pokrenuti ga, pošto ukoliko ovako nastavi neće imati priliku da se približi borbi za mesta koja vode u Evropu jer im četvrtoplasirani Frederikstad već sada beži osam bodova.

Sa druge strane, Odu ide isto kao Rozenborgu, sakupio je isto bodova kao domaćin, mada je ostvario pobedu manje, ali je zato odigrao čak pet remija u uvodnih 13 utakmica i jedino je KFUM više puta igrao nerešeno od njega.

Iako je neporažen na poslednje četiri utakmice (tri remija i pobeda), Od je mogao zabeležiti bolje rezultate, ali kao tokom čitavog toga kampanje probleme mu pravi slaba realizacija i sa 13 postignutih golova jedan je od najgorih napadačkih ekipa u eliti.

Što se tiče istorijata međusobnih duela, tu veliku prednost ima Rozenborg koji je slavio na četiri od minulih pet duela sa današnjim rivalom kojeg je poslednji put na "Lerkendal stadionu" savladao sa 3:0.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici