PALI SE ŽUTI ALARM: Gosti su se već jednom iščupali iz krize ove sezone

O. M.

06. 07. 2024. u 14:01

FLAMENGO će pokušati da ostvari treću pobedu zaredom u brazilskoj Seriji A ove noći kada na čuvenu "marakanu" dolazi Kujabu. Utakmica se igra u okviru 15. kola brazilske Serije A.

ПАЛИ СЕ ЖУТИ АЛАРМ: Гости су се већ једном ишчупали из кризе ове сезоне

Foto: Profimedia

Flamengo u ovaj meč ulazi posle pobede od 4:2 na gostovanju Atletiko Mineiru. Bila je to četvrta pobeda "lešinara" u poslednjih pet utakmica, kojom su se učvrstili na čelu tabele, sa tri boda prednosti ispred Palmeirasa koji je juče odigrao nerešeno sa Gremiom i Botafoga koji je pre tri dana igrao sa Kujabom i pobedio je u gostima sa 2:1.

Od početka maja Flamengo beleži odlične rezultate. U poslednjih 10 ligaških utakmica imaju sedam pobeda i samo jedan poraz.

Od tih 10 utakmica, osam je došlo "oba tima daju gol", a šest je došlo 3+. Sa 26 postignutih golova imaju najbolji napad u ligi. 

Kod kuće, Flamengo je u nizu od četiri pobede i postigao je dva ili više golova u svakoj od njih.

Kujaba je od ulaska u Seriju etablirala sebe kao stabilnog člana elite. Već četvrtu sezonu oni su u sredini tabele konstantno, bez ambicije da se bore za vrh, ali što je za njih još važnije bez neke veće opasnosti od pada u niži rang.

Ali, sada se polako pali "žuti alarm" jer su serijom od četiri utakmice bez pobede došli na 15. mesto sa samo bodom više od Korintijansa u opasnoj zoni. Ovo nije prva njihova kriza, iz prethodne, sa starta sezone, su se izvukli dobrim igrama tokom juna, pa je moguće da će se i sada trgnuti, mada je teško očekivati da protiv Flamenga imaju neke ozbiljnije šanse.

Samo je Korintijans davao golove na manje utakmica od Kujabe ove sezone.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,43)

KOME JE RONALDO DAO NAJVIŠE GOLOVA? Pogledajte najnoviju epizodu kladioničarskih priča

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?