"OSTRVLJANI" NEĆE PROPUSTITI ISTORIJSKU ŠANSU: Borba za prvo finale u istoriji

O. M.

05. 07. 2024. u 12:27

KOMORI se bore za svoje prvo finale KOSAFA kupa, a protivnik im je trostruki šampion Saveta fudbalskih asocijacija Južne Afrike.

ОСТРВЉАНИ НЕЋЕ ПРОПУСТИТИ ИСТОРИЈСКУ ШАНСУ: Борба за прво финале у историји

Tanjug/AP

Komori su osvojili prvo mesto u grupi sa braniocem titule Zambijom, Kenijom i Zimbabveom koji je jedini uspeo da ih pobedi. S druge strane, Angola je imala mnogo lakšu grupu koju je prošla bez poraza, sa pobedama nad Lesotom i Sejšelima, i remijem u duelu sa Namibijom.

Angola je u seriji od šest utakmica bez poraza koji je započela baš protiv Komora, remijem bez golova u prijateljskoj utakmici odigranoj krajem marta ove godine. Posle toga, "sabljaste antilope" su u kvalifikacijama za Mudijal 2026. savladale Esvatini minimalnim rezultatom, a zatim u istom takmičenju izvukli važan bod protiv Kameruna.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Do sada su neporaženi u grupi D kvalifikacija i imaju realne šanse da se nađu na drugoj poziciji na kraju i tako izbore plasman u baraž.

Što se tiče Komora, oni su još bolji u kvalifikacijama i trenutno su na prvoj poziciji u svojoj grupi, ispred favorizovane Gane koju su uspeli da pobede i to drugi put za manje od dve godine, jer su bili bolji od "crnih zvezda" i u kvalifikacijama za prethodni Afkon, kada je pobedu ostrvskoj državici doneo nekadašnji napadač Crvene zvezde El Fardu Ben.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Pre pomenutog poslednjeg susreta ovih ekipa koji je završen miroljubivo, igrali su još samo jednom, pre dve godine u grupnoj fazi KOSAFA kupa kada je bilo 3:1 za Angolu.

NAŠ PREDLOG: X2&GG (3,21)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MONSTRUOZNO! Opozicionar priželjkuje ubistvo Danila Vučića i opisuje kako bi ga mučio (VIDEO)