JURI SE PETA POBEDA U NIZU: "Crveno-bela" armija ne planira da se zaustavi

V.M.

04. 07. 2024. u 12:00

U okviru 23. kola irske Premijer divizije Deri siti će pokušati da upiše petu uzastopnu ligašku pobedu kada ga Slajgo roversi budu ugostili na "Šougraundsu" (20.45).

ЈУРИ СЕ ПЕТА ПОБЕДА У НИЗУ: Црвено-бела армија не планира да се заустави

Foto: Profimedia

Kao što je bio slučaj i prošle sezone kada je zauzeo drugo mesto, Deri siti se ponovo nalazi u vrhu tabele i bori se za titulu prvaka Irske. Trenutno je drugi na tabeli i zaostaje samo dva boda za vodećim Šelburnom, mada treba napomenuti da je odigrao meč više od njega i ta razlika vrlo lako može postati veća.

Ipak, "crveno-beli" rade sve što je u njihovoj moći da ne dozvole da se to desi i ne dopuštaju nikakvo opuštanje jer su nanizali četiri ligaške pobede uoči današnjeg duela.

Ne samo da su slavili na četiri vezane utakmice, već su to uradili u stilu, postigavši 12 golova na tim mečevima, a najbolje izdanje imali su u prošlom kolu kada su "počistili" Drogedu s 5:1.

Jasno je da se nalaze u odličnom ritmu, ali danas moraju biti oprezni jer idu na noge Slajgu, ekipi koju nisu uspeli da pobede na dva ovosezonska obračuna (0:0, 2:2).

Slajgo je dosta neugodna ekipa, ako mu je dan može da namuči svakog protivnika i pravi je primer ekipe sa sredine tabele jer je upisao po sedam pobeda i remija uz osam poraza do sada.

Poslednji meč odigrao je proteklog petka i savladao je Šamrok s 2:0 golovima Sajmona Pauera koji je tako okončao negativan niz svoje ekipe od dva uzastopna poraza.

Verujemo da je došlo vreme da Deri savlada Slajgo, što verovatno i mora učiniti kako bi održao korak sa Šelburnom koji večeras gostuje poslednjeplasiranoj Drogedi.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,63)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!