KAKO BEZ MESIJA I SUAREZA? Izostanak glavnih igrača bi mogao da bude veliki problem za Inter Majami

V.M.

03. 07. 2024. u 13:11

VEČERAS će u okviru MLS lige fudbaleri Šarlota će na ''Benk of Amerika stadionu" ugostiti desetkovani Inter Majami (1.30).

КАКО БЕЗ МЕСИЈА И СУАРЕЗА? Изостанак главних играча би могао да буде велики проблем за Интер Мајами

Foto: Profimedia

Dolaskom Lionela Mesija, Serđija Busketsa, Luisa Suareza i Đordija Albe bilo je jasno da će Inter biti jedan od glavnih favorita za osvajanje titule u MLS ligi i to je pokazao u dosadašnjem toku prvenstva.

Ubedljivo je najefikasiniji tim u ligi sa 48 posgitnugih golova i to jedan od glavnih razloga što je prvi na tabeli Istočne konferencije sa dva poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Sinsinati od kojeg je odigrao meč više.

Majami se trenutno nalazi u seriji od tri vezane pobede, a poslednju u nizu ostvario je proteklog vikenda na neugodnom gostovanju Nešvilu. Slavio je s 2:1, a golove su postigli Grej i Alba.

Ono što vredi napomenuti je to da je odbrana gostiju među najgorima u Istočnoj konferneciji, primili su 30 pogodaka, tako da su goleade redovna pojava na utakmicama franšize iz Floride.

Sa druge strane, Šarlot ima dosta dobru sezonu, igra solidno od samog starta i trenutno se nalazi na šestom mestu Istočne konferencije koje vodi u plej-of što je i cilj ove ekipe.

Za razliku od Majamija, domaćini su dosta "tvrda" ekipa, igraju utakmice sa malo golova i u proseku na njegovim mečevima pada oko dva gola što je zaista malo za MLS koji je poznata kao "napadčki orijentisana" liga.

Poslednji meč Šarlot je odigrao proteklog vikenda kada ga je Hjuston savladao s 1:0, ali vredi napomenuti da je na četiri utakmice pre te ostvario tri pobede uz remi, tako da se nalazi u dobrom ritmu pred večerašnji susret.

Bitna stakva za ovaj susret je to što će gosti biti bez svojih najboljih igrača, Mesija i Suareza koji se nalaze na Kopa Americi, tako da će Inter biti bez dua koji je bio zaslužan za većinu postignutih golova ekipe ove sezone.

Zbog toga verujemo da Šarlot ima prednost na ovom duelu i očekujemo da sva tri boda "ostanu" u Severnoj Karolini.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

Novak Đoković je prošao u treće kolo Vimbldona, a način na koji je to uradio možda ga nije baš oduševio, no svakako da je i te kako zadovoljan zbog nove pobede tako brzo posle operacije kolena. A tačno na mesec dana od tog hirurškog zahvata, postalo je poznato i šta Noleta još muči, posle te intervencije u Parizu.

05. 07. 2024. u 16:19

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!