OBRAČUN BIVŠIH ŠAMPIONA: "Trikolori" znaju kako se igra protiv "crveno-crnih"

V.M.

03. 07. 2024. u 11:25

DERBI večerašnjeg programa brazilske Serije A odigraće Atletiko paranense i Sao Paulo koji se sastaju na "Liga areni" dva sata i trideset minuta posle ponoći.

ОБРАЧУН БИВШИХ ШАМПИОНА: Триколори знају како се игра против црвено-црних

Foto: Profimedia

Nakon serije slabih rezultata i četiri uzastopna meča bez trijumfa, Atletiko paranense se proteklog vikenda konačno vratio na pobedničku stazu savladavši Vitoriju u gostima pogotkom Žulimara u 81. minutu (1:0).

Tim trijumfom domaćini su se održali u vrhu tabele na petom mestu koje drže sa 22 sakupljena boda, a ukoliko večeras slave, mogu se izdići čak na drugu poziciju ako im se "poklope" rezultati na ostalim utakmicama.

Nakon par utakmica na strani, "crveno-crni" se sada vraćaju na svoj teren gde igraju odlično i jedna su od samo pet neporaženih ekipa kod kuće u Seriji A ove sezone (upisali su četiri pobede uz dva remija na šest odigranih mečeva).

Međutim, biće im teško da taj rekord održe jer tradicionalno ne igraju dobro protiv Sao Paula kojeg su savladali samo jedanput na poslednjih sedam međusobnih duela.

Što se tiče gostujuće ekipe, ona je polako počela da podiže formu ostvarivši dve vezane pobede krajem juna. Prvo su početkom prošle nedelje bili bolji od Krisijume (2:1), a zatim su za vikend savladali i razigranu Baiju (3:1).

Na taj način dobrano su se uzdigli na tabeli i sada su šesti sa samo bodom zaostatka u odnosu na današnjeg rivala.

Takođe, "trikolori" odlično igraju na strani u poslednje vreme, na minulih osam gostovanja doživeli su samo jedan poraz uz pet pobeda i remi, tako da u odličnom raspoloženju dočekuju večerašnji duel.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

Novak Đoković je prošao u treće kolo Vimbldona, a način na koji je to uradio možda ga nije baš oduševio, no svakako da je i te kako zadovoljan zbog nove pobede tako brzo posle operacije kolena. A tačno na mesec dana od tog hirurškog zahvata, postalo je poznato i šta Noleta još muči, posle te intervencije u Parizu.

05. 07. 2024. u 16:19

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!