OPREZ: PADA KEC NA AUTSAJDERA!

O. M.

02. 07. 2024. u 11:31

ZIMBABVE će se u utorak na stadionu "Isak Volfson" u port Elizabetu suočiti sa Kenijom u poslednjoj utakmici grupne faze KOSAFA kupa.

ОПРЕЗ: ПАДА КЕЦ НА АУТСАЈДЕРА!

FOTO: Profimedia

"Ratnici" su bili ubedljivi u prve dve utakmice. nisu se nadavali golova, ali su sačuvali mrežu protiv šampiona Zambije i neugendih Komora.

Zimbabve je, bez obzira na ishod ove utakmice, obezbedio plasman u polufinale, jer će u najgorem slučaju biti najbolja drugoplasirana ekipe iz tri grupe.

S druge strane, Keniji je neophodna pobeda pošto zaostaje tri boda za Zimbabveom, ali ni u slučaju pobede neće biti sigurna jer Komori imaju meč sa Zambijom, braniocem trofeja koji je izgubio sve šanse za prolaz dalje. Ako sve tri ekipe završe sa po šest bodova, odučivaće međusobni susreti, odnosno gol-razlika u njima, a tada bi Keniji bila neophodna pobeda od dva razlike.

Međutim, Kenija je nakon iznenađujuće pobede nad Zambijom u prvom kolu, u drugom izgubila od Komora. Remijem bi Kenija obezbedila drugo mesto u grupi, ali ne i poziciju najboljeg drugoplasiranog, jer Namibija već sada, kolo pre kraja, ima četiri boda.

Zato ovde možda vredi pokušati sa fiksom na Keniju, naročito zato što je kvota u tendenciji pada.

NAŠ TIP: KENIJA - ZIMBABVE 1 (kvota 2,39)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor