VREME JE ZA PRVU POBEDU NA TURNIRU: Kvota na "bafanu" je u velikom padu!

V.M.

02. 07. 2024. u 09:55

JOŠ jedan veoma zanimljvi meč na KOSAFA kupu odigraće Južna Afrika i Esvatini koji se sastaju na ''Nelson Mandela bej stadionu'' od 15 časova.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПРВУ ПОБЕДУ НА ТУРНИРУ: Квота на бафану је у великом паду!

Foto: Profimedia

Grupa "A" KOSAFA kupa je iuzetno napeta i sve četiri reprezentacije imaju dobre šanse da se plasiraju u nokaut fazu, a zanimljivo je to da nijedan tim nije upisao pobedu do sada, tako da ovu rundu dočekuju sa po dva sakupljena boda.

Igra se izuzetno tvrd fudbal u ovoj grupi, a najbolje o tome svedoči činjenica da su postignuta samo dva gola na četiri odigrane utakmice.

Trenutno se na prva dva mesta koja vode dalje nalaze Južna Afrika i Mozambik jer imaju gol-razliku 1:1, naspram Bocvane i Esvatinija koji nisu postigli ni primili nijedan gol na prve dve utakmice.

Vredi napomenuti da prvo što se gleda ukoliko su ekipe izjednačene po broju osvojenih poena je skor u međusobnim duela, a nakon toga gol-razlika i postignut broj golova. Zanimljivo je da ukoliko se timovi koji su izjednačeni po svemu tome susretnu u poslednjem kolu izvodiće se penali da se odluči ko ide dalje, a ukoliko to nije slučaj, gleda se fer-plej.

Još jedna bitna stvar je da pored dva prvoplasirana iz svake grupe, dalje ide i najbolja od svih trećeplasiranih reprezentacija.

Za meč između Južne Afrike i Esvatinija tipujemo fiks na "bafanu" koja je najviše od svih pokazala u ovoj grupi, igra najbolji fudbal i očekujemo da ostvari rutinsku pobedu, svoju prvu na turniru.

Takođe, vredi istaći da je kvota na "keca" u velikom padu, sa 1,85 se "spustila" na 1,55, tako da treba što pre odigrati Južnu Afriku.

NAŠ TIP: Južna Afrika - Esvatini 1 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor