ŠTA DRUGO NEGO MALO GOLOVA: Ove dve reprezentacija igraju izuzetno "tvrd" fudbal

V.M.

02. 07. 2024. u 09:20

U poslednjoj rundi grupne faze KOSAFA kupa, koplja će ukrstiti Mozambik i Bocvana koji se sastaju na "Volfson stadionu" od 15 časova.

ШТА ДРУГО НЕГО МАЛО ГОЛОВА: Ове две репрезентација играју изузетно тврд фудбал

Foto: Profimedia

Grupa "A" KOSAFA kupa je veoma zanimljiva i sva četiri tima su ujednačena pred poslednje kolo, a zanimljivo je to da nijedan tim nije ostvario pobedu do sada, tako da ovu rundu dočekuju sa po dva sakupljena boda.

Trenutno se na prva dva mesta koja vode dalje nalaze Južna Afrika i Mozambik jer imaju gol-razliku 1:1, naspram Bocvane i Esvatinija koji nisu postigli ni primili nijedan gol na prve dve utakmice.

Vredi napomenuti da prvo što se gleda ukoliko su ekipe izjednačene po broju osvojenih poena je skor u međusobnim duela, a nakon toga gol-razlika i postignut broj golova. Zanimljivo je da ukoliko se timovi koji su izjednačeni po svemu tome susretnu u poslednjem kolu izvodiće se penali da se odluči ko ide dalje, a ukoliko to nije slučaj, gleda se fer-plej.

Još jedna bitna stvar je da pored dva prvoplasirana iz svake grupe, dalje ide i jedna najbolja trećeplasirana reprezentacija.

Što se tiče samog meča, po prikazanom od Mozambika i Bocvane možemo da očekujemo samo još jedan tvrd meč, obe reprezentacije više obraćaju pažnju na to kako da sačuvaju svoj gol nego kako da napadnu protivnikov i tipujemo malo golova.

NAŠ TIP: |0-1&||0-1 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor