MREŽE ĆE SE TRESTI: Loše odbrane ovih ekipa garantuju da će biti golova u ovoj borbi za opstanak

O. M.

03. 07. 2024. u 10:59

SANDEFJORD dočekuje Tromse u zaostaloj utakmici drugog kola norveške Elitserije. Utakmica je na programu od 19 časova na "Sandefjord areni".

МРЕЖЕ ЋЕ СЕ ТРЕСТИ: Лоше одбране ових екипа гарантују да ће бити голова у овој борби за опстанак

Profimedia

Sezona je loše počela za obe ekipe koje se posle 12 odigranih utakmica nalaze na poslednjem, 16. mestu (Sandefjord) koje vodi direktno u drugi razred takmičenja, odnosno na 14. mestu (Tromse) koje vodi u baraž za opstanak.

Čini se da je međusobni susret idealna prilika da jedna od ove dve ekipe izađe iz rezultatske krize. Po trenutnoj formi, kao i po poslednjih nekoliko međusobnih susreta, reklo bi se da je to Tromse, ali rezultati koje ove sezone u gostima beleže "momci sa severa" ne idu u prilog toj pretpostavci.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

U gostima su osvojili samo jedan bod i to nedavnim remijem protiv Fredrikstada koji je posle solidnog starta sezone zapao u veliku rezultatsku krizu.

Tromse je definitivno najveće razočarenje u sezoni do sada, nakon što je prošle godine bio treći. Posle 12 odigranih utakmica imaju samo tri pobede i čak osam poraza, a sa 10 bodova udaljeni su tri boda od sigurne zone i samo jedan bod iznad poslednjeg tima na tabeli.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Tokom maja su imali niz od tri utakmice bez poraza, ali su u junu vezali dva poraza.

Sedam od poslednjih devet utakmica odigrali su 3+, ali više zaslugom njihovih protivnika jer oni u polovini odigranih utakmica nisu uspeli da postignu gol, što je najviše utakmica bez postignutog gola u Eliten seriji.

Sa 14 postignutih golova imaju jedan od slabijih napada u ligi, samo dva tima su postigla manje i samo jedan od njih ima lošiju gol-razliku.

S druge strane, Sandefjord se i u prethodne dve sezone borio za opstanak, pa ova situacije nije nikakva novost za njih. Međutim, ove sezone su u veoma teškoj poziciji i zabeležili su jedan od najgorih startova otkako se takmiče u elitnom razredu norveškog fudbala.

Posle 12 odigranih utakmica, Sandefjord ima dve pobede i sedam poraza. Sa samo devet osvojenih bodova, zaglavljeni su na dnu tabele i udaljeni su četiri boda od sigurne zone.

Šest utakmica su bez pobede sa samo dva osvojena boda. Prošlo je dva i po meseca otkad su se navijači ovog kluba poslednji put radovali pobedi svojih ljubimaca. Sedam od njihovih poslednjih osam utakmica je došlo 3+ i isto toliko "oba tima daju gol". Samo Kristijansund ima više "GG" mečeva u ligi ove sezone.

Takođe, Sandefjord je jedini tim bez sačuvane mreže ove sezone i samo tri ekipe imaju lošiju odbranu od njih. U poslednjih osam utakmica u ligi prosečno padaju 3,63 gola po njihovoj utakmici. Kod kuće, Sandefjord ima dve pobede i tri poraza u pet utakmica.

Loše odbrane oba današnja rivala garantuju da će se mreže tresti sa obe strane. 

Klikni na link za NAŠ PREDLOG:1 GG&3+ (kvota 2,11)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

Novak Đoković je prošao u treće kolo Vimbldona, a način na koji je to uradio možda ga nije baš oduševio, no svakako da je i te kako zadovoljan zbog nove pobede tako brzo posle operacije kolena. A tačno na mesec dana od tog hirurškog zahvata, postalo je poznato i šta Noleta još muči, posle te intervencije u Parizu.

05. 07. 2024. u 16:19

Komentari (0)

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!