LAGANI KEC U JAR: Bocvana je nemoćna pred protivničkim golom

O. M.

29. 06. 2024. u 12:09

JAR će igrati protiv Bocvane u drugoj utakmici KOSAFA kupa na stadionu "Isak Volfson". Domaćin turnira je izraziti favorit, ali rezultati prvog kola ukazuju da su iznenađenja moguća.

ЛАГАНИ КЕЦ У ЈАР: Боцвана је немоћна пред противничким голом

Foto: Profimedia

Južna Afrika je u nizu od 11 utakmica bez izgubljene, odnosno šest ako se računa poraz od Nigerije na penale u polufinalu Afkona.

"Bafana" je odigrala nerešeno 1:1sa Mozambikom na otvaranju, što i nije veliko iznenađenje imajući u vidu dobru formu u kojoj se nalaze "mambe", a naročito kad se zna da se JAR gotovo pretplatila na nerešene u poslednje vreme. Čak osam od poslednjih 10 utakmica su remizirali u regularnih 90 minuta.

Bocvana će ući u ovu utakmicu nakon remija bez golova sa Esvantinijem. Prethodno je pobedila Somaliju u kvalifikacionom meču za Svetsko prvenstvo. Nešto ranije su pretrpeli minimalna poraz u Ugandi kojim su prekinuli niz od četiri utakmice bez izgubljene.

Na njihovim utakmicama u ovom periodu palo je vrlo malo goova. Samo u pobedi nad Somaliom (3:1) viđeno je više od dva gola, a više od jednog samo još u susretu prijateljske prirode sa Mozambikom (1:1).

Sve to uzevši u obzir, i kada se doda domaći teren, ipak treba očekivati laganu pobedu Južnoafričke Republike.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZA SRBIJU NA EURO 2024 IGRAO DVOJNIK NAŠEG ASA?! Italijanska Gazeta delo sport uzdrmala tabor orlova!