"MAMBE" IMAJU ISTORIJSKU ŠANSU: "Kraljevski štitovi" daleko od prave forme

O. M.

29. 06. 2024. u 10:59

NASTAVLjA se takmičenje u KOSAFA kupu, prvenstvu Saveza južnoafričkih fudbalskih asocijacija.

МАМБЕ ИМАЈУ ИСТОРИЈСКУ ШАНСУ: Краљевски штитови далеко од праве форме

Profimedia

Posle prvog kola u grupi A sve četiri ekipe imaju po jedan bod. Danas se sastaju Mozambik i Esvatini. 

Mozambik je u prvom kolu iznenadio domaćina Južnoafričku Republiku, odigravši 1:1, dok je Esvatini odigrao bez golova sa Bocvanom.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

"Mambe" su u solidnoj formi pa možda remi sa JAR i nije toliko iznenađenje. Reprezentacija koja u svojim redovima ima igrače madridskog Atletika i lisabonskog Sportinga svakako je za respekt.

Ova selekcija Mozambika ima istorijsku priliku da ostvari prvi plasman "mambi" na Mundijal. Trenutno su drugi u grupi G iza Alžira, s kojim imaju isti broj bodova. U toj grupi od jačih ekipa je i Gvineja, koju je Mozambik nedavno savladao u gostima i sada je blizu, ako ne direktnog plasmana kao prvoplasirani tim, onda možda preko baraža dođe do interkontinentalnog plej-ofa.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

S druge strane, Esvatini je zakovan za dno svoje kvalifikacione grupe, što i ne čudi s obzirom na formu "kraljevih štitova" poslednje dve godine. Od prvog kola pretprošlog Kosafa kupa, Esvatini je upisao samo dve pobede, protiv Somalije u finalu kvalifikacija za Afkon i protiv Namibije na prošlom izdanju uovog turnira.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,24)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NE ZNAM NI GDE DA GA SAHRANIMO Otac vehabije koji je upucao žandarma - Vaspitavali smo ga i trudili se, vrbovali su mi dete i oteli ga