BIĆE GOLOVA U NORVEŠKOJ: Nekadašnji šampioni žele povratak u vrh

O. M.

28. 06. 2024. u 09:50

TROMSO dočekuje Molde u petak veče na stadionu "Alfhajm" u Tromsou.

БИЋЕ ГОЛОВА У НОРВЕШКОЈ: Некадашњи шампиони желе повратак у врх

Foto: EPA

Nakon što su prošlu sezonu završili na trećem mestu, Tromso je ponovo treći ove sezone, ali otpozadi. Imaju loš početak sezone sa samo tri pobede posle 11 odigranih utakmica i čak sedam poraza.

Sa 10 bodova trenutno su 14. na tabeli i imaju samo bod više od poslednjeplasiranog Sandefjorda. Tromso je sezonu počeo sa pet uzastopnih poraza, ali je posle očajnog starta uspeo da unekoliko popravi rezultate. U poslednjih šest utakmica dobili su tri.

U prvih pet utakmica postigli su tri gola, dok su u poslednjih šest postigli 11 golova. Sedam od poslednjih osam utakmica završeno je sa više od dva gola, ukupno osam utakmica ove sezone.

Molde je pre dve godine bio šampion, a prošlu sezonu završio je na petom mestu i sada navijači očekuju da se tim vrati u sam vrh norveškog fudbala. Neće biti lako, jer šampion i lider prvenstva Bode/Glimt već beži šest bodova.

Najveći problem Moldea je nekonzistentnost u rezultatima. Po tri pobede, poraza i remija upisali su na poslednjih devet utakmica.

Zbog toga, kao i činjenice da je Molde jedini tim ove sezone koji je postigao po bar jedan gol na svakoj utakmici, sigurnije je igrati ih na golove.

Sa 25 postignutih golova imaju najbolji napad u ligi, a samo Kristijansund je upisao više utakmica koje su došle "oba tima daju gol".

NAŠ TIP: GG&3+ (kvota 2,01)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO