SANDEFJORD SE JEDVA IZVUKAO PROŠLE GODINE: Pobeda nad devetostrukim šampionima Norveške i remi sa aktuelnim vladarima podižu samopouzdanje

O. M.

27. 06. 2024. u 12:39

DERBI začelja obeležiće 12. kolo norveške Elitserije, a sastaju se od 18 časova Sandefjord i Ham Kam.

САНДЕФЈОРД СЕ ЈЕДВА ИЗВУКАО ПРОШЛЕ ГОДИНЕ: Победа над деветоструким шампионима Норвешке и реми са актуелним владарима подижу самопоуздање

Profimedia

Domaćin je poslednji na tabeli sa samo devet bodova, dok je gost prvi iznad crte, 13. sa bodom više od današnjeg rivala. 

Prvenstvo je u ranoj fazi tako da još ništa nije gotovo, ali Sandefjord je u zaista lošoj formi. Vezali su pet utakmcia bez pobede, od čega tri poraza i dva remija, od kojih je jedan ipak svetla tačka sezone, jer je reč o podeli bodova sa šampionom i liderom Bode/Glimtom. 

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Niz bez pobede domaći su rešili da pekinu prijateljskom utakmicom protiv Fredrikstada. "Aristrokrate" su se ove sezone vratile u elitu posle 12 godina odsustva i pokazali su se kao tvrd orah svima (do pre medsec dana su čak bili prvi na tabeli), pa i Sandefjordu u ovom prijateljskom duelu koga su ipak izgubili sa 4:2, iako su do 80. minuta imali 2:2.

Ova pobeda protiv devetostrukog nekadašnjeg šampiona Norveške jamačno je podigla samopouzdanje igračima Sandefjorda, koji će se po svemu sudeći i ove godine boriti za opstanak. Prošle su jedva izbegli ispadanje.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Kako se raj na zemlji PRETVORIO U PRAVI PAKAO