''TRIKOLORI'' SU U STRAŠNOJ FORMI: Ne znaju za poraz na 23 uzastopne utakmice i sa velikim samopouzdanjem dolaze na Kopa Ameriku

V.M.

24. 06. 2024. u 08:52

KOLUMBIJA i Bolivija privode kraju pripreme za Kopa Amerika, a sastaće se u subotu veče u SAD gde se i odigrava završni turnir.

ТРИКОЛОРИ СУ У СТРАШНОЈ ФОРМИ: Не знају за пораз на 23 узастопне утакмице и са великим самопоуздањем долазе на Копа Америку

Foto AP

FUDBALERI Kolumbije će svoju avanturu na prvenstvu Južne Amerike otvoriti protiv Paragvaja sa kojim se sastaju tačno u ponoć na ''NRG stadionu''.

Ako pogledamo samo formu ekipa pred ovo takmičenje, onda je Kolumbija među glavnim favoritima jer nije izgubila na 23 uzastopne utakmice, a takođe se nalazi u veoma impresivnoj seriji od osam vezanih pobeda.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Selektor Nestor Lorenco radi fantastičan posao od kada je preuzeo ekipu 2022. godine i još ne zna za poraz na klupi ''trikolora'' što je veliki uspeh.

Pored ovih timova u grupi ''B'' biće još Brazil i Kostartika, tako da je večerašnji meč veoma bitan jer se očekuje da sve reprezentacije pobede Kostariku koja je najslabiji tim u grupi.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Kolumbijci odlikuje sjajna timska igra, a uz to su napadčki veoma potentna selekcija koja je na poslednjih pet utakmica postigla čak 15 golova. Nosilac igre je svakako Liverpulov Luis Dijaz, a pored njega po imenima se ističu Luis Sinistera koji takođe igra u Premijer ligi, kao i kapiten Hames Rodrigez.

''Trikolori'' su ovo takmičenje osvojili samo jedanput u svojoj istoriji, kada su bili domaćini 2001. godine i imaju pravo da se nadaju da bi da brojka mogla biti promenjena nakon ovogodišnjeg turnira.

Sa druge strane, Paragvaj se ne nalazi u dobrom ritmu i pobedio je samo jedanput na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima.

To je učionio pred sam turnir savladavši Panamu sa 1:0, usput prekinuvši seriju od četiri vezana meča bez trijumfa na kojima takođe nije postigao nijedan gol.

"Crveno-beli" su Kopa Ameriku osvajali dva puta u svojoj istoriji, ali poslednji put su to učinili davne 1979. godine, dok im je u poslednje vreme najbolji učinak bilo četvrtfinale do kojeg su dogurali na minula dva turnira.

Što se tiče istorijata međusobnih duela, prednost ima Kolumbija koja je slavila tri puta na poslednjih pet obračuna sa Paragvajom, a pored toga su viđena dva remija.

Forma i momenutum su na strani ''trikolora'' koji izgledaju odlično na terenu i očekujemo da pobedom započnu svoju avanturu na Kopa Americi.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 1 (KVOTA 1,73)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OSTAVKA? AJDE, SLEDEĆE PITANJE... Prva izjava Piksija nakon sletanja u Beograd