PANIKA U TABORU HRVATA: Ukoliko ne savladaju ''azure'', gotovo sigurno ispadaju sa Eura

V. M.

24. 06. 2024. u 07:50

REPREZENTATIVCI Hrvatske i Italije će se sastati na ''Red bul areni'' (21.00) u utakmici koja odlučuje o tome ko će zaigrati u osmini finala Evropskog prvenstva.

ПАНИКА У ТАБОРУ ХРВАТА: Уколико не савладају азуре, готово сигурно испадају са Еура

FOTO: Tanjug/AP

Hrvati su do sada dosta razočarali na Euru i nalaze se u veoma neugodnoj poziciji pred poslednje kolo grupne faze takmičenja. Imaju samo jedan bod na svom saldu i jedino im pobeda nad Italijanima garantuje prolaz u osminu finala, dok im svaki drugi ishod znači gotovo sigurnu eliminaciju.

''Vatreni'' imaju dosta problema u svojoj igri, a to se posebno videlo na otvaranju protiv Španije koja ih je počistila za jedno poluvreme (3:0), a novi slab nastup prikazali su protiv Albanaca sa kojima su remizirali (1:1), tako da kao poslednji u grupi ''B'' dočekuju večerašnji susret.

Kako imaju samo jedan bod, jasno je da moraju juriti pobedu, jer su verovatnoće da će se plasirati u osminu finala sa dva sakupljena poena i negativnom gol-razlikom gotovo ravne nuli.

Sa druge strane, Italijani je večeras dovoljan i bod da se nađu u osmini finala. Euro su otvorili pobedom nad Albanijom (2:1), ali nakon toga su ubedljivo poraženi od Španije, mada rezultat to baš i ne pokazuje zbog odlične partije prve zvezde tima i kapitena, Đanluiđija Donarume (0:1).

''Azuri'' se večeras nalaze u specifičnoj situaciji jer im pobeda i remi donose isto, svakako ne mogu do prvog mesta jer Španija ima bolji međusobni duel, a čak i u slučaju poraza mogu da se nadaju nokaut fazi jer imaju tri sakupljena boda.

Ipak, verujemo da će uraditi sve što je u njihovoj moći da do poraza ne dođe i očekujemo da Lučano Spaleti posebno dobro pripremi večerašnji susret.

Ono što se pokazao kao problem za Italijane je igra centarfora, Skamaka je podbacio u prva dva susreta i možda je došlo vreme da na toj poziciji od samog starta vidimo Raspadorija ili Matea Retegija.

Verujemo da će branioci titule uspeti da se dokopaju nokaut faze sa drugog mesta i očekujemo da ostanu neporaženi protiv Hrvatske na ''Red bul areni''.

KLIKNITE NA LINK ZA NAŠ TIP: X2 (kvota 1,40)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

SITUACIJA JE ŠOKANTNA, NISAM TO OČEKIVAO: Čuveni teniser zabrinut zbog Janika Sinera