KO ĆE NAZAD U PRIMERU? Domaćin juri ekspresan povratak u elitu, dok je gost iz nje izostao poslednje 23 godine!

V.M.

23. 06. 2024. u 08:00

U drugoj utakmici finala plej-ofa Segunde, fudbaleri Espanjola će pred svojim navijačima na ''Stejdž front stadionu'' juriti gol zaostatka protiv Real Ovijeda (18.30).

КО ЋЕ НАЗАД У ПРИМЕРУ? Домаћин јури експресан повратак у елиту, док је гост из ње изостао последње 23 године!

Foto: Profimedia

Kao što je bilo očekivano, pre sedam dana smo u Ovijedu videli veoma tvrd i neizvestan meč. Obe ekipe su bile oprezne, više su čuvale svoj gol nego što su napadale protivnikov. Ipak, u završnici meča Ovijedo je preuzeo inicijativu i poveo preko Alemaa u 72. minutu, a nakon toga mu je čak i poništen pogodak zbog ofsajda Maske, tako da Espanjol večeras može biti zadovoljan što juri samo jedan gol zaostatka.

Zanimljivo je da to bio prvi neuspeh Katalonaca od februara i na taj način je okončan neverovatn niz od 18 utakmica bez poraza ''plavo-belih''.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Samopouzdanje da mogu do preoketa i poslednjeg mesta koje vodi u Primeru daje im to što igraju odlično na svom ''Stejdž front stadionu'' ove sezone, doživeli su samo dva poraza kod kuće, od Leganjesa u prvenstvu i Hetafea u Kupu kralja, a vredi napomenuti da su ove godine na ovom stadionu savladali Ovijedo sa 2:1.

Espanjol je prošle godine ispao iz elite, tako da juri ekspresan povratak u nju i sigurno je da će podrška na tribinama biti velika, pa su Katalonci sa razlogom blagi favoriti na večerašnjem susretu.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Sa druge strane, gosti su tek uspeli da se ušunjaju u plej-of Segunde, zauzevši šesto mesto na tabeli, nadmašivši sedmoplasirani Rasing Santander zbog bolje gol-razlike, jer su bili izjednačeni po broju osvojenih poena i skoru u međusobnim duelima.

Ovijedo je potom izbacio Eibar u polufinalu plej-ofa i nadomak je toga da po prvi put od sezone 2000/01 zaigra u Primeri.

Napadački duo Espanjola, Bretvajt/Puado je kombinovao postigao čak 37 golova ove sezone i gosti će morati posebnu pažnju na njih da obrate ukoliko planiraju da se plasiraju u elitu.

Kao što je bio slučaj pre sedam dana, očekujemo nov tvrd meč u režiji ovih timova i tipujemo malo golova u Kataloniji.

Klikni na link za NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,48)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEZAPAMĆEN SKANDAL: UEFA zgrozila sav normalan svet, Ubij Srbina je dozvoljeno pevati na EURO 2024!