MAČJI KAŠALJ ZA PORTUGALCE: Turska odbrana ne može da se nosi sa napadačkim arsenalom čete Roberta Martineza

V. M.

22. 06. 2024. u 07:35

U obračunu timova koji su otvorili Evrospko prvenstvo dramatičnim pobedama sastaće se Turska i Portugal. Meč se igra na ''Signal iduna parku'' sa početkom od 18 časova.

МАЧЈИ КАШАЉ ЗА ПОРТУГАЛЦЕ: Турска одбрана не може да се носи са нападачким арсеналом чете Роберта Мартинеза

FOTO: Tanjug/AP

Današnji rivali su na dobar način započeli Euro, a danas imaju lepu priliku da se plasiraju u nokaut fazu. To će svakako učiniti ekipa koja pobeda, a ukoliko dođe do remija gotovo sigurno bi obe ekipe zauzele mesto u osmini finala jer pored dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe, dalje idu i četiri najbolja trećeplasirana tima.

Turci su na ovo prvenstvo došli u promenljivoj formi, imali su dobre kvalifikacije, ali nisu dobro igrali prijateljske mečeve uoči samog turnira, tako da je bilo zanimljivo videti kako će izgledati na terenu protiv Gruzije.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Od početka je bilo evidentno da je napadački potencijal tu, Arda Guler, Čalhanoglu i Jildiz su pravili probleme ''krtašima'' tokom čitavog meča i na kraju su bili najzaslužniji za pobedu od 3:1, ali ono što je zapalo za oko je veoma slaba defanzivna igra izabranika Vinčenca Montele.

Gruzija je propustila veliki broj stoodstotnih šansi i ako Turci danas budu igrali protiv njih neće imati šta da traže protiv napadački raspoloženog Portugala.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Što se tiče nominalnog gosta, on je uz dosta muka posle velikog preokreta opravdao ulogu protiv izuzetno organzivanih Čeha. Viđen je veoma borben meč, a na kraju su Portugalci došli do trijumfa pogotkom Fransiska Konseisaa koji je u 92. minutu doneo trijumf svojem timu nakon greške štopera Hranača koji je pre toga postigao autogol i može se okarakterisati tragičarom utakmice.

Ono što je bitno za Ronalda i družinu je to da su pobedom započeli Euro, danas su takođe veliki favoriti, a ukoliko slave direktno će se plasirati u nokaut fazu sa prvog mesta i moći će da odmaraju svoje najbolje fudbalere u poslednjem kolu, tako da će biti dodatno motivisani.

Nije bilo lako probiti niski blok Čeha koji su veoma dobro odigrali u defanzivnoj fazi igre, ali verujemo da Turcima to neće biti slučaj s ozbirom na ono što su prikazali protiv Gruzina i verujemo da će im Portugalci dati nekoliko golova na večerašnjem susretu.

KLIKNI NA LINK ZA NAŠ TIP: 2&3+ (kvota 2,35)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DRAMA! Navijač pokušao da ubije Kristijana Ronalda pokraj terena?! (VIDEO)