PUBLIKA DAJE VETAR U LEĐA ''CRVENIMA'': Čileanci nisu jaki kao nekada, ali su i dalje vrlo neugodan protivnik

V.M.

11. 06. 2024. u 08:45

U utakmici koja će im poslužiti kao poslednja priprema za Kopa Ameriku reprezentacije Čilea i Paragvaja će se sastati na nacionalnom stadionu ''Hulio Martinez Pradanos'' u Santijagu (2.00).

ПУБЛИКА ДАЈЕ ВЕТАР У ЛЕЂА ЦРВЕНИМА: Чилеанци нису јаки као некада, али су и даље врло неугодан противник

Foto: AP

Poslednji put kada su se sastale ove ekipe viđena je veoma borbena utakmica bez golova, a obe reprezetnacije su dobile po crveni karton i biće zanimljivo ispratiti da li će i večeras biti ''vatre'' na terenu.

Iako je osvajao Kopa Ameriku dva puta u ovom veku, Čile više nije među glavnim konkurentima u tom takmičenju i biće zadovoljan time da obezbedi prolaz dalje jer ga očekuje veoma teška grupa u kojoj se još nalaze Kanada, Argentina i Peru.

Kako bi se što bolje pripremili za turnir zakazali su dosta jake provered pred njegov start, a pored Paragvaja odigrali su pritjaeljski meč sa Francuzima u kojem su poraženi sa 3:2.

Pružili su odličan otpro vicešampionu sveta na tom susretu i mogu biti srećni svojim izdanjem koje bi im verovatno večeras donelo pobedu ukoliko uspeju da ga ponove u prestonici pred svojim navijačima.

Što se tiče Paragvaja on se takođe punom parom sprema za prvenstvo Južne Amerike u kojem će takođe imati dosta tešku grupu jer će igrati sa Brazilom, Kolumbijom i Kostarikom.

Pored večerašnjeg meča igraće još sa Panamom pred sam start takmičenja, tako da im je cilj da ga dočekaju u što boljoj fizičkoj formi.

Što se tiče forme ovih reprezentacije, ni jedni ni drugi se ne nalaze u dobrom rimtu i na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima upisali su samo po jednu pobedu uz po dva poraza i remija.

Dok su domaćini popravili napadačke jadi postigavši pet pogodaka na minula dva meča, to se ne može reći za goste koji se baš muče za postizanjem golova i nijednom nisu zatresli mrežu na minule tri utakmice u svim takmičenjima.

Izostanci nisu problem za večerašnje rivale, svi najbitniji igrači reprezentacija su tu i očekuje se da vidimo najjače moguće sastave na ''Hulio Martinez Paradanosu''.

Verujemo da ćemo gledati dosta ujednačen meč, u pitanju su dve reprezenacije koje su slične po kvalitetu, ali blagu prednost bi dali Čileancima koji će imati veliku podršku sa tribina koja bi trebala da ih ''pogura'' ka pobedi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODMOR IZ SNOVA ZA SAMO 299 EVRA PO OSOBI! Ovu egzotičnu ponudu ne smete propustiti, CENE NIKAD MANJE!