KVALITET JE NA STRANI ALŽIRA, ALI: Pune tribine stadiona ''Nelson Mandela'' su umele da budu kobne i za mnogo jače ekipe

Novosti online

10. 06. 2024. u 10:40

U okviru afričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo fudbaleri Ugande će ugostiti Alžir na ''Nelson Mandela'' stadionu u Kampali (18.00).

КВАЛИТЕТ ЈЕ НА СТРАНИ АЛЖИРА, АЛИ: Пуне трибине стадиона Нелсон Мандела су умеле да буду кобне и за много јаче екипе

Foto: Profimedia

Grupa ''G'' je jedna od najujednačenijih u ovim kvalifikacijama i nakon tri odigrana kola čak četiri reprezentacije imaju po šest osvojenih bodova.

Zbog gol-razlike prvi je Alžir, a odmah iza njega su Gvineja, Uganda i Mozambik.

Alžirci su kvalifikacije otvorili pobedama nad Somalijom i Mozambikom, ali nakon toga je usledio slab nastup na Afričkom kupu nacija koji je koštao trenera Belmadija posla, a nakon toga je kormilo preuzeo Vladimir Petković koji je na svom debiju pre par dana poražen od Gvineje (1:2).

Sa druge strane, Uganda je započela porazom od Gvineje (1:2), ali nakon toga su ostvarili uzastopne pobede nad Somalijom i Bocvanom (po 1:0) što ih je vratilo u vrh tabele.

Što se tiče međusobnih duela, ove reprezentacije su se sastale dva puta u poslednje dve godine i u oba navrata su slavili Alžirci, sa 2:0 i 2:1.

Večerašnji meč je jako bitan za oba tima, tako da očekujemo nešto oprezniji pristup i tipujemo duplu šansu na gosta uz malo golova.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?