LAK ZADATAK ZA ''FURIJU'': Španija je daleko kvalitetniji rival od večerašnjeg protivnika

V.M.

05. 06. 2024. u 10:45

VEČERAS ćemo od 21.30 na ''Nuevo Vivijeru'' gledati prijateljski meč između Španije i Andore.

ЛАК ЗАДАТАК ЗА ФУРИЈУ: Шпанија је далеко квалитетнији ривал од вечерашњег противника

FOTO: Tanjug/AP

Španci su nakon promene selektora i dolaska Luisa de la Fuentea na klupu imali dosta dobar kvalifikacioni ciklus u kojem su se našli na vrhu grupe ''A'' i tako zauzeli svoje mesto na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

Iako više nemaju fudbalske majstore u sastavu kao pre 15 godina kada su harali svetskim fudbalom, u pitanju je i dalje veoma kvalitetna reprezentacija koja je dokazala da može da se nosi sa svima.

Najjače oružje ove ekipe je vezni red koji predvode Rodri i Pedri, dva fudbalera koji su među najboljima na svetu na svojim pozicijama, a tu je i dosta perspektivnih fudbalera poput Nika Vilijamsa, Danija Olma i Jamina Lamala.

''Crvena furija'' će imati dosta težak zadatak na Euru jer će igrati u grupi sa Italijom, Hrvatskom i Albanijom i selektoru De la Fuenteu je jasno da njegova ekipa mora u što boljem ritmu da dočeka prvenstvo.

Pored Andore, ukrstiće koplja još sa Severnom Irskom kroz par dana, a prvi meč u Nemačkoj igraju 15. juna protiv Hrvatske.

Što se tiče Andore, ona je tradicionalno imala dosta slabe nastupe u kvalifikacijama, jednostavno nema kvalitet da se takmiči sa ostalim reprezentacijama i ne deluje da će se u skorijoj budućnosti naći na nekom velikom takmičenju.

NAŠ TIP: 1-1&|2+ (kvota 1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hirurg koji je laseru dao oči