TEŠKI DANI ZA VELIKANA: Četrnaestostruki šampioni države se nalaze na dnu tabele!

V.M.

03. 06. 2024. u 10:40

MALO ko je mogao pretpostaviti da će se na sredini sezone u irskom prvenstvu Dandalk nalaziti na dnu tabele, a novo neugodno gostovanje velikana očekuje večeras kada ga od 18 časova bude ugostio Sent Patriks na ''Ričmond parku''.

ТЕШКИ ДАНИ ЗА ВЕЛИКАНА: Четрнаестоструки шампиони државе се налазе на дну табеле!

Profimedia

Teške dane proživljava Dandalk koji ove sezone igra jednu od najgorih sezona u skorijoj istoriji kluba i četrnaestostruki šampion Irske je zakovan za dno tabele na sredini prvenstva.

Ostvario je samo dve pobede i sakupio 13 bodova na 18 odigranih utakmica, a uz to je postigao samo devet golova tako da ne čudi što je na poslednjem mestu.

Pored slabog napada, problematična je i odbrana gostiju koji su primili 25 golova do sada i jedino je Drogeda u čitavoj ligi više puta vadila loptu iz mreže od njih (32).

Ipak, u poslednja tri kola Dandalk je upisao pobedu i remi, uz poraz, tako da su možda bolji dani na vidiku za ekipu koja je jedna od najvećih u istoriji irskog fudbala.

Što se tiče Sent Patriksa, on nikako da prikaže konstantnost u igri i beleži promenljive rezultate. To se najbolje ogleda u poslednjih pet ligaških utakmica na kojima je upisao pobedu uz po dva poraza i remija.

Ono što je karakteristično za domaćina je to da igra dosta bolje kod kuće nego u gostima i čak 16 od svoja 23 boda sakupio je na ''Ričmond parku''.

Takođe, goleade su česta pojava kada igra Sent Patriks i na četiri od njegovih minulih pet mečeva igra gol-gol je bila prolazna.

Blagu prednost bismo večeras dali domaćinu koji igra veoma dobro na svom terenu, ali ne bismo potcenili Dandalk koji mora u nekom trenutku da se ''pokrene'' i zbog toga oprezno tipujemo duplu šansu uz golove.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPROBAJTE IKEA KREATIV: Uz pomoć veštačke inteligencije i 3D tehnologije kreirajte svoj idealni životni prostor