BRANILAC TITULE IMA PRILIKU DA SE VRATI NA PRVO MESTO: Novajlija ne bi trebao da predstavlja problem velikanu iz Dablina

V.M.

06. 05. 2024. u 11:33

U okviru 14. kola irske Premijer divizije fudbaleri Šamroka će ugostiti novopromovisani Voterford (18:00).

БРАНИЛАЦ ТИТУЛЕ ИМА ПРИЛИКУ ДА СЕ ВРАТИ НА ПРВО МЕСТО: Новајлија не би требао да представља проблем великану из Даблина

Foto: Profimedia

Nakon odličnog otvaranja prvenstva, domaćin je malo opao u formi. Iako nije izgubio na poslednjih pet mečeva, ostvario je samo dve pobede i odigrao čak tri remija.

Ipak, i pored toga nalazi se na veoma dobrom drugom mestu sa dva poena zaostaka u odnosu na vodeći Šelburn, tako da danas ima priliku da preuzme prvo mesto.

Ono što raduje branioca titule je to da današnji meč igra kod kuće i ove sezone je pred svojim navijačima pružao odlične partije, a na poslednja četiri meča na ''Talah stadionu'' osvoji je deset bodova.

Sa druge strane, novajlija se polako privikava na elitu i može se reći da je dobro odigrao uvodni deo prvenstva i ovo kolo dočekuje na sedmoj poziciji sa 16 sakupljenih poena.

Svakako da je glavni cilj gosta da izbori opstanak i sada mu dobro ide jer ima pet poena više od Drogede koja se nalazi na mestu koje vodi u baraž, odnosno sedam više od Dandalka koji je poslednji na tabeli.

Nakon što je april mesec završio sa tri vezana meča bez pobede, Voterford je maj mesec otvorio pobedom nad Slajgo roversima (1:0).

Današnji rivali su se već sastali jednom ove sezone, Šamrok je tada slavio sa 2:1, a mi očekujemo da isto učini i pred svojim navijačima u Dablinu.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije