GOLEADA U NAJAVI: Domaćin postiže preko tri pogotka u proseku!

V.M.

01. 05. 2024. u 09:45

U okviru estonske Meistrilige, vodeća Levadija će u derbiju kola dočekati Paide (13:30).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Домаћин постиже преко три поготка у просеку!

Profimedia

Domaćin je silovito otvorio prvenstvno i istakao je kandidaturu za osvajanje titule. Na uvodnih devet utakmica ostvario je čak osam pobeda uz samo jedan remi, tako da ne čudi što ovaj derbi dočekuje na prvom mestu sa osam bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Kalju koji je odigrao meč manje od njega.

Poslednju pobedu u nizu Levadija je ostvarila protiv Tameke, poprilično rutinski sa 3:0 i na taj način je nastavila sa sjajnim napadačkim partijama koje pruža od starta sezone i ubedljivo je najefikasnija ekipa u Meistriligi sa čak 29 posgitnutih golova.

Što se tiče gosta, on je dobro započeo, ali u poslednje vreme je posrnuo sa formom i na proteklih pet utakmica je ostvario dve pobede uz isto toliko poraza i remi.

Današnji meč dočekuje na trećoj poziciji koju drži sa 16 osvojenih bodova, a i za Paide se može reći da voli da igra utakmice sa dosta pogodaka jer mu je gol-razlika nakon devet odigranih kola 16:10.

Na prvom ovosezonskom duelu današnjih rivala Levadija je slavila sa 2:0, a mi verujemo da će danas kao i tada biti prolazna igra |1-3&||1-3.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)