AVS ŽELI U ELITU: Pobeda je imperativ za izabranike Žorža Koste

V.M.

30. 04. 2024. u 10:12

U 31. kolu portugalske druge lige, fudbaleri Pasos Fereire će ugostiti AVS (20:45).

АВС ЖЕЛИ У ЕЛИТУ: Победа је императив за изабранике Жоржа Косте

Foto Profimedia

Gosti su letos napravili tim sa ciljem da napadu plasman u elitu i u završnici prvenstva se nalaze u samom vrhu tabele. Uključujući ovo, do kraja su ostala još četiri kola, a AVS trenutno zauzima treće mesto koje vodi u baraž, ali može se i dokopati nekog od prva dva koja direktno vode u Primeiru.

Ono što mu ne ide na ruku je to da drugo mesto trenutno drži Nasional koji ima tri boda više, doduše uz odigran meč više, ali i boljim međusobnim skorom koji se gleda ukoliko su timovi izjednačeni po broju osvojenih poena.

Takođe, forma izabranika Žorža Koste je dosta slaba i na proktele četiri utakmice doživeli su čak tri poraza, a poslednji od njih početkom nedelje naneo im je Porto B (0:2).

Što se tiče Pasos Fereire, ona nema za šta da se bori u završnici prvenstva i ekspresnog povratka u elitu neće biti, ali to je ne sprečava da pruža dobre partije i neporažena je još od sredine februara.

Nije izgubila na devet vezanih utakmica na kojima je upisala pet pobeda uz četiri odigrana remija, a ono što je posebno interesantno je da ni na jednom od tih mečeva nisu viđena više od dva pogotka.

Pasos Fereira i AVS su početkom sezone odigrali svoj prvi međusobni duel u istoriji i četa Žorža Koste je slavila sa 2:0.

Kao ni domaćin, gost ne igra utakmice sa velikim brojem golova i zbog toga predlažemo malo pogodaka na večerašnjem susretu.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao