BIVŠI TRENER ZVEZDE PRAVI ČUDA U UAE: ''Imperatori'' žele duplu krunu!

V.M.

30. 04. 2024. u 08:10

U polufinalnoj utakmici Kupa Ujedinjenih Arapskih Emirata sastaće se Al Vasl i Itihad Kalba (17:20).

БИВШИ ТРЕНЕР ЗВЕЗДЕ ПРАВИ ЧУДА У УАЕ: Императори желе дуплу круну!

Foto Profimedia

Bivši trener Crvene Zvezde, Miloš Milojević letos je preuzeo Al Vasl i može se reći da radi fenomenalan posao. Vodio je ekipu na 27 mečeva i njegovi izabranici su upisali čak 21 pobedu uz pet remija i samo jedan poraz.

Zahvaljujući tim sjajnim igrama popularni ''imperatori'' se nalaze na prvom mestu u domaćem prvenstvu sa devet poena prednosti u odnosu na drugoplasirani Al Ahli Marka Nikolića, dogurali su do polufinala kupa, a jedini neuspeh imali su u Liga kupu gde su eliminisani u polufinalu od Al Vahde.

S obzirom na pokazano u dosadašnjem toku sezone, ''dupla kruna'' je realnost za Al Vasl koji od 17:20 pred svojim navijačima ima izglednu priliku da napravi veliki korak ka njoj, a dodatno samopouzdanje da će to učiniti daje im činjenica da su na poslednjih deset odigranih mečeva kod kuće ostvarili čak devet pobeda.

Sa druge strane, Itihad Kalba je odlično otvorila april sa tri uzastopne pobede, ali nakon toga je malo pala u formi i posle poraza od Al Ahlija (1:4), odigrala je remi sa Al Nasrom (2:2).

Svakako, treba napomenuti da dosta bolje izgleda nego na startu sezone, a što se tiče puta do polufinala kupa savladala je Dibu (3:0) i napravila veliko iznenađenje protiv Al Aina (2:1).

Al Vasl je imao nešto lakši put do završnice takmičenja i dominanto je pobedio Emirate (7:1), odnosno Al Džaziru (3:0).

Današnji rivali se se već sastali jednom ove sezone, takođe na ''Zabil stadionu'' u Dubaiju i ''imperatori'' su tada slavili sa 2:1, a mi verujemo da će to i danas biti slučaj.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,46)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!