ŠANSA ZA NOVAJLIJU DA SE ODVOJI OD ZONE ISPADANJA: Domaćin je zacementiran za dno tabele

V.M.

29. 01. 2024. u 10:46

U 23. kolu turskog prvenstva gledaćemo obračun Istanbula i Samsuna. Meč se igra na ''Nedžmi Kadioglu stadionu'' sa početkom u 15 časova.

ШАНСА ЗА НОВАЈЛИЈУ ДА СЕ ОДВОЈИ ОД ЗОНЕ ИСПАДАЊА: Домаћин је зацементиран за дно табеле

Profimedia

Domaćin je imao košmaran prvi deo sezone i zacementiran je za dno tabele sa mizernih deset osvojenih bodova, čak 14 manje od Karagumruka koji je prvi tim iznad crte.

Svi su već ''otpisali'' Istanbul i vratili ga u drugu ligu, ali zanimljivo je da je većinu svojih bodova sakupio u 2024. godini. Na poslednja četiri meča upisao je po pobedu i poraz uz dva odigrana remija.

Ipak, dugačak je put između njih i opstanka u ligi, a nije im pomogao ni savez koji im je oduzeo tri boda nakon što su se povukli sa terena protiv Trabzona nezadovoljni sudijskim odlukama.

Sa druge strane, Samsun se vratio u Superligu nakon što je osvojio Prvu ligu i za sada mu ide dosta dobro u eliti. Znatno je podigao nivo igre nakon nove godine, osvojio je deset bodova u proteklih pet kola i tako je pobegao iz zone ispadanja.

Sada je 15. na tabeli i ima samo dva boda više od Gazijantepa koji je prvi tim ispod crte.

Odličnu priliku da nastave sa dobrim igrama i dodatno se odvoje od zone ispadanja imaće večeras, a mi verujemo da će je iskoristiti i predlažemo malo golova jer je to česta pojava na utakmicama Samsuna ovog januara.

NAŠ TIP: X2&|0-1 (kvota 1,82)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

NAGE SLIKE: Zbog ovih radova je Melanija Tramp podigla glas (FOTO)