"TORNJEVI" RUŠE REKORDE: Česterfild nezaustavljiv na putu do Lige dva

O. M.

10. 01. 2024. u 13:18

LIDER Nacionalne lige Česterfild dočekuje ekipu Gejtsheda u zaostaloj utakmici 16. kola petog razreda takmičenja u Engleskoj.

ТОРЊЕВИ РУШЕ РЕКОРДЕ: Честерфилд незаустављив на путу до Лиге два

FOTO: Profimedia

Utakmica se igra na Vitington muru od 20 časova i 45 minuta. Domaćin je 16 utakmica bez poraza kod kuće u svim takmičenjima, a vezao je deset prvenstvenih pobeda u sklopu tog niza.

Česterfild je daleko najbolji tim Nacionalne lige. Ostvarili su 20 pobeda u 25 kola i skupili 62 boda od mogućih 75. Nikada u istoriji petog razreda takmičenja neki tim nije imao toliko bodova posle 25 utakmica!

Imaju šest bodova prednosti nad Bromlijem, iako imaju tri utakmice manje, odnosno deset u odnosu na Barnet koji je odigrao dve utakmice više od njih.

Tokom nedelje su nesrećno ispali u FA Kupu od Votforda. Vodili su od 28. do 78. minuta kada je izjednačio Mileta Rajović, a pobedu domaćinu doneo je Dele-Baširu u dubokoj nadoknadi izgubljenog vremena.

Česterfild ima najbolji napad u ligi sa 61 postignutim golom. Samo jednom nisu uspeli da postignu gol i to u gostima.

Ovo je jedna od najuspešnijih sezona za "tornjeve" u istoriji, a sigurno najuspešnija od sezone 1996/97. kada ih je jedna, možda i sporna sudijska odluka, koštala plasmana u finale FA kupa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

ITALIJA U NEVERICI NA STARTU JU-ES OPENA: Janik Siner doživeo novi šok, sad ga je i ovo snašlo!

Teniski svet je potresla informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. Ali, nakon višemesečne provere kako se to desilo, a za tu proveru niko živ nije znao osim Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu, sada je za to saznao čitav svet - i to kada je Italijan oslobođen optužbi. Ali, i pored toga, ovih dana mu uopšte nije lako...

27. 08. 2024. u 16:30

Komentari (0)

TREĆI SVETSKI RAT ZBOG NAPADA NA KURSK Hitno se oglasio Kremlj o izjavi Donalda Trampa