NIKO NE MOŽE DA IM DA GOL: Odbrana "crnih mačaka" još nije poklekla kod kuće

O. M.

04. 10. 2024. u 10:20 >> 14:10

LIDS gostuje Sanderlendu u devetom kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra od 21 čas na stadionu "Svetlosti".

НИКО НЕ МОЖЕ ДА ИМ ДА ГОЛ: Одбрана црних мачака још није поклекла код куће

Profimedia

"Crne mačke" su lideri Čempionšipa, sa tri boda više od petoplasiranog Lidsa. "Paunovi" su neporaženi u gostima, ali danas dolaze na noge ekipi koja ne samo da ima stoodstotan učinak kod kuće, nego nije primila ni gol na svom utvrđenju kakav je stadion Svetlosti.

Danas bi morali da prime dva a ne postignu nijedan kako bi pali ispod Lidsa na tabeli, ali bi u tom slučaju šansu da ih preteknu imali i Barnli, Šefild junajted, Vest Bromvič Albion i Blekburn.

Odlično je Sanderlend započeo sezonu, sa četiri pobede u prva četiri kola najjače druge lige na svetu. Na zemlju ih je malo spustio poraz od Prestona u Liga kupu, a zatim i dve izgubljene utakmice na gostovanjima u ligi, ali vratile su se "crne mačke" na pobedničku stazu pobedom nad Derbijem od 2:0 pre tri dana.

Strelci su bili Vilson Isidor i Džoub Belingam, mlađi brat zvezde Real Madrida Džuda. Džoub je postao deseti igrač Sanderlenda ove sezone koji se upisao u strelce. Niko u redovima "crnih mačaka" nije postigao više od tri gola, iako je ekipa najefikasnija u Čempionšipu sa 16 golova ili dva po utakmici.

Menadžer Režis le Bris možda bi više voleo da ima na raspolaganju istaknutu pravu "devetku", ali sve dok se posao završi nije bitno ko ga je obavio.

S druge strane, Lids junajted i nije bio baš posebno impresivan ove sezone, iako, eto, ima priliku da se možda dočepa i čelne pozicije posle ovog kola. Istina, u gostima su još neporaženi, jedini poraz doživeli su kod kuće od Barnlija.

Sve četiri pobede ostvarili su bez primljenog gola i sa bar dva postignuta, ali su već ispustili mnogo bodova remijima. Protiv Portsmuta su bod spasavali u petom minutu nadoknade, a i pre nekoliko dana protiv Noriča morali su da jure rezultat iako su bili bolji na terenu. Ispali su i iz Liga kupa, visokim porazom od Midlsbroa na svom terenu.

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,93)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?