"TRIKOLORI" ŽELE U ELITU: Telstar kod kuće igra bez kompromisa

O. M.

24. 11. 2023. u 11:48

LIDER holandske Erste divizije, Viljem tve, gostuje Telstaru u prvoj utakmici 16. kola.

ТРИКОЛОРИ ЖЕЛЕ У ЕЛИТУ: Телстар код куће игра без компромиса

Foto: Profimedia

Utakmica se igra na stadionu "711" od  20 časova.

Viljem je prošle godine završio regularni deo sezone na četvrtom mestu posle čega je propustio priliku da se kroz plej-of plasira u Ere diviziju. Zato su ove godine namereni da se direktno plasiraju u elitu i ide im odlično. Prvi su sa 32 boda, tri više od Rode i šest od trećeplasiranog Emena, koji doduše ima utakmicu manje.

Na poslednjih deset utakmica "trikolori" su poraženi samo jednom, na gostovanju omladincima Ajaksa. Osim na toj utakmici u gostima su izgubili još samo od Kambura i oba ta poraza bila su minimalnim rezultatom. U gostima na sedam utakmica primili su samo četiri gola i biće zaista teško napadu Telstara da probije tako čvrstu odbranu, jer domaći tim daje u proseku tek nešto više od gola po utakmici.

Zanimljivo je da Telstar kod kuće još nema nerešen rezultat, pobedili su tri puta a izgubili četiri utakmice.

Inače retko igraju nerešeno, samo jednom su remizirali, na gostovanju Den Hagu. Pre dve nedelje pobedom u gostima nad Den bošom prekinuli su seriju od tri poraza.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,07)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Hurgada iz prve ruke - Ovog leta posetite sa nama biser egipatske obale!