''ŽUTA HORDA'' NASTAVLJA DOMINACIJU: Gost ne bi trebao da predstavlja problem

V.M.

16. 07. 2023. u 10:40

U popodnevnom terminu od 17 časova gledaćemo obračun Bode Glimta i Haugesunda.

ЖУТА ХОРДА НАСТАВЉА ДОМИНАЦИЈУ: Гост не би требао да представља проблем

FOTO: Tanjug

Nakon što je dva kola kiksirao (poraz od Stromgosdeta, remi sa Moldeom), Bode se vratio na pobedičke staze savladavši Od (0:2). 

Igra veoma dobro u novoj kampanji, nakon 14 odigranih kola prvi je na tabeli i ima osam bodova više od drugoplasiranog Tromza. Domaćin je nakon dve vezane titule prošle godine bio druoplasiran na tabeli i oran je da ove sezone vratit trofej namenjen prvak Norveške u svoj posed.

Najbolja odlika ''žute horde'' je sjajni napad, lider norveškog prvenstva je postigao čak 36 golova do sada i najefikasnija je ekipa u prvenstvu.

Što se tiče gosta, on je podigao formu u poslednje vreme i pobegao je sa dna. Ostvario je tri pobede uz dva poraza u proteklih pet kola i to mu je bilo dovoljno da se izdigne izvan zone ispadanja.

Haugesund pruža slabe partije na gostvanjima ove sezone, na sedam utakmica pokupio je samo četiri boda uz mizernu gol-razliku 2:11 i teško da će doći do bodova u Bodeu.

Današnji rivali tradicionalno vole da igraju na golove o čemu svedoči podatak da je na poslednjih pet međusobnih susreta viđeno čak 17 pogodaka, više od tri u proseku.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ENGLESKA OVO UOPŠTE NIJE OČEKIVALA! Evo šta je Novak Đoković rekao na Centralnom terenu posle podviga na Vimbldonu