ŠVEĐANI KONAČNO UHVATILI RITAM: Lako je davati golove kad imate Isaka i Đekereša

O. M.

08. 09. 2024. u 14:00 >> 14:00

ŠVEDSKA dočekuje Estoniju u drugom kolu Grupe C Lige nacija u Solni u nedelju od 20.45.

ШВЕЂАНИ КОНАЧНО УХВАТИЛИ РИТАМ: Лако је давати голове кад имате Исака и Ђекереша

FOTO: AP/Tanjug

Nakon što je prošle sezone ispala iz Lige B, Švedska nastoji da se ekspresno vrati. Objektivno, ekipi za koju nastupaju Aleksander Isak i Viktor Đekereš nije mesto u trećem razredu evropskog fudbala, što su ova dvojica i pokazala u četvrtak kada su svojim golovima srušili Azerbejdžanov bunker.

Švedskoj je, međutim, trebalo neko vreme da pronađe svoj ritam u Bakuu i mogla je da zaostane neposredno pre poluvremena kada je golman Stouka Viktor Johanson odbranio penal Azeru Ramilju Šejdajevu.

I Estonija je novajlija u C diviziji, ali oni su ovde došli iz Lige D u kojoj su bili najbolji u prošlom ciklusu. To im je čak donelo i plasman u baraž za Euro, ali tamo je Poljska bila prejaka.

Plasman u Ligu B pored Švedske i Slovačke je misaona imenica, a teško će Estonci uspeti da se nađu i ispred Azerbjdžana. čak i to da se desi sa treće pozicije idu u baraž za ostanak, pa je jasno da je put "plavih" do ostvarenja ovog cilja težak.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,55)

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

JELENA ĐOKOVIĆ ŠOKIRALA SVET: Novakova žena videla šta je učinio Janik Siner i uradila - ovo! (FOTO)

Teniski svet je uzdrmala informacija da je Janik Siner bio pozitivan na doping testu. I to dvaput. U aprilu je on saznao da je "uhvaćen", potom se branio daleko od očiju javnosti, jer je čitava stvar nekim čudom bila zataškana i niko osim najužih Sinerovih saradnika i onih koji su vršili istragu o tome nisu ništa znali, a to je saznao čitav svet - tek kada je oslobođen optužbi. Međutim, to nije jedina stvar koja je iznervirala mnoge. Ali, sve njih, iznervirane - oduševila je, niko drugi do, Jelena Đoković.

16. 09. 2024. u 19:32

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

REAKCIJA MILOŠA BIKOVIĆA Video da je Nemanja Majdov suspendovan jer se krstio na Olimpijskim igrama, pa uradio ovo

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. Sada mu je veliku podršku poslao naš proslavljeni glumac, Miloš Biković, koji živi i radi u Rusiji.

16. 09. 2024. u 19:54

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ SE NE ZAUSTAVLJA: Oborio još jedan rekord Rodžera Federera, evo i koji