TSC NA ''KROVU'' ZA DRUGO MESTO: Pobeda ekipi iz Bačke Topole donosi prednost domaćeg terena protiv Partizana i Čukaričkog u plej-ofu

O. M.

11. 04. 2023. u 10:35

TSC gostuje Voždovcu u poslednjem kolu Mocart bet Superlige Srbije.

ТСЦ НА КРОВУ ЗА ДРУГО МЕСТО: Победа екипи из Бачке Тополе доноси предност домаћег терена против Партизана и Чукаричког у плеј-офу

FOTO: M. Vukadinović

Ekipa iz Bačke Topole dolazi "na krov" sa ambicijom da zadrži drugo mesto na tabeli pred početak plej-ofa, što bi joj garantovalo domaćinstvo u duelima sa Partizanom i Čukaričkim, glavnim ako ne i jedinim konkurentima za plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pobedom u današnjem meču bi to osigurali, dok u slučaju remija ili poraza padaju sigurno na treće mesto. TSC ima 59  bodova, koliko i trećeplasirani Čukarički, dok Partizan zaostaje dva boda. Ekipa Žarka Lazetića ima bolji međusovni skor od Čukaričkog, ali lošiji od Partizana, što znači da ih u slučaju poraza od Voždovca ili remija na ''krovu'' prestiže pobednik susreta na Banovom brdu ili Čukarički ako tamo bude neodlučeno.

Gosti imaju razloga za optimizam jer su u seriji od pet utakmica bez poraza, tokom koje je samo Vojvodina izborila nerešeno s njima, dok u poslednjih deset kola TSC ima samo jedan poraz, od Crvene zvezde sedmog marta.

Voždovac je nanizao tri poraza, a u poslednjih deset kola osvojio je ukupno osam bodova, pobedama nad kragujevačkim i niškim Radničkim, te remijima sa Spartakom i Vojvodinom. Nalazi se na sedmom mestu gde će i ostati jer mu šestoplasirani Novi Pazar beži čak 11 bodova, a Radnički iz Kragujevca je već odigrao meč poslednjeg kola u kome je izgubio od Crvene zvezde.

TSC je u prvom delu sezone sa 3:0 savladao ekipu Voždovca, a ove dve ekipe sastale su se u prijateljskoj utakmici tokom zimske pauze kada je bilo 1:0. Prošle godine na Voždovcu su podelili bodove (1:1) dok su u Bačkoj Topoli igrali dva puta, jednom je bilo neodlučno a drugi put je slavio TSC.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AMERI NE MOGU DA DOĐU SEBI: Videli ono što je Nikola Jokić uradio u Sloveniji i ostali u šoku (VIDEO)