FIKS DANA: Podrška sa tribina "Tumbe" nosi PAOK ka rutinskoj pobedi

V.M.

22. 08. 2024. u 11:20

U prvoj utakmici plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope, favorizovani PAOK će na "Tumbi" ugostiti Šamrok rovers (21.00).

ФИКС ДАНА: Подршка са трибина Тумбе носи ПАОК ка рутинској победи

Foto: EPA-EFE/ACHILLEAS CHIRAS

PAOK je prošle godine osvojio titulu i nadao se da će moći do plasmana u Ligu šampiona, međutim, u trećem kolu isprečio mu se Malme koji ga je u izuzetno zanimljivom dvomeču izbacio posle produžetaka.

Na prvom susretu u Švedskoj bilo je 2:2, dok je na "Tumbi" posle 90 minuta na semaforu stajalo 3:3 i to zbog pogotka Zaterstroma u sedmom minutu sudijske nadoknade, koji je prebacio momentum na stranu Malmea koji je nakon toga u produžecima slavio pogotkom Kristijansena u 99. minutu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Taj poraz je bio izuzetno bolan za "crno-bele", koji se sada "spuštaju" u Ligu Evrope, gde će u plej-ofu kvalifikacija imati znatno lakši zadatak jer će im rival biti Šamrok.

Domaćini su znatno kvalitenija ekipa i imaće veliku podršku sa tribina "Tumbe", tako da i ne čudi što su po bukmejkerima izraziti favoriti na večerašnjem susretu.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Što se tiče gostiju, oni imaju razočaravujuću sezonu u domaćem prvenstvu, zauzimaju tek peto mesto pred ulazak u završnu trećinu lige i biće im izuzetno teško da obrane naslov prvaka jer im vodeći Šelburn beži čak deset bodova.

Ipak, u Evropi je drugačija priča, nakon ispadanja od Sparte u kvalifikacijama za Ligu šampiona, napravili su iznenađenje protiv Celja u trećem pretkolu Lige Evrope. 

Posle poraza od 0:1 u Sloveniji slavili su pred svojim navijačima sa 3:1 i tako barem obezbedili igranje u Ligi konferencija na jesen.

Očekujemo rutinski trijumf "crno-belih" koji su bolji tim i verujemo da mogu savladati Šamrok sa par golova razlike.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PIKSI SE U FSS PITA ZA SVE: Jovan Šurbatović za Novosti o odlasku sa mesta generalnog sekretara naše kuće fudbala

PIKSI SE U FSS PITA ZA SVE: Jovan Šurbatović za "Novosti" o odlasku sa mesta generalnog sekretara naše kuće fudbala

FUDBALSKI savez Srbije i Jovan Šurbatović su se pre sedam dana, posle ponovljene sednice Izvršnog odbora, sporazumno razišli i sada već bivši generalni sekretar je napustio Terazije 35. U intervjuu za "Novosti" on je izneo razloge odlaska sa odgovorne funkcije i odgovorio na neka pitanja o kojima je fudbalska Srbija mesecima "ispirala usta".

12. 09. 2024. u 11:16

Komentari (0)

POSLEDNJE REČI RUŽICE SOKIĆ: Glumačka diva na samrti izustila samo jednu želju