GOLEADA U NAJAVI! Ovi timovi vole da igraju utakmice sa velikim brojem pogodaka

V.M.

03. 07. 2024. u 13:47

SAT i po vremena posle ponoći fudbaleri Njujork sitija će ugostiti Montreal na "Jenki stadionu".

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ! Ови тимови воле да играју утакмице са великим бројем погодака

Foto: Profimedia

Iako je pod vlasništvom Siti grupe koja je poznata po tome da ulaže dosta novca u svoje timove, Njujork ne beleži toliko impresivne rezultate ove sezone. Na 20 odigranih utakmica sakupio je 32 boda, što mu je trenutno dovoljno za peto mesto na tabeli Istočne konferencije.

Glavni razlog za to što nije u samom vrhu je slaba forma krajem juna kada je domaćin doživeo tri uzastopna poraza, ali proteklog vikenda uspeo je da prekine taj negativni niz pobedom nad Orlandom rezultatom 4:2.

''Golubovi" se sada vraćaju pred svoje navijače na "Jenki stadion" na kojem pružaju odlične partije, slavili su na tri od poslednje četiri utakmice kod kuće, a vredi istaći da je na tim mečevima viđeno čak 20 pogodaka, tačnije četiri u proseku, tako da bi danas mogla da nas očekuje nova goleada, pogotovo ako na to dodamo ovosezonsku gol-razliku Montreala (30:43).

Što se tiče kanadske ekipe, ona se nalazi u promenljivoj formi, poražena je samo jedanput na minulih pet ligaških mečeva, ali je ostvarila isto toliko pobeda i uglavnom je remizirala pošto je čak tri puta igrala nerešeno.

Iako ima dosta solidan napad, Montreal se baš muči defanzivno, primio je čak 43 gola do sada i ima najgoru odbranu na Istoku, što je glavni razlog za to što se nalazi izvan mesta koja vode u plej-of ili plej-in (deseti su na tabeli sa 22 sakupljena boda).

Zbog gore pomenutih razloga smatramo da je goleada fiks na večerašnjem susretu.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

NIJE SAMO KOLENO PROBLEM! Novak Đoković otkrio i ovo na Vimbldonu!

Novak Đoković je prošao u treće kolo Vimbldona, a način na koji je to uradio možda ga nije baš oduševio, no svakako da je i te kako zadovoljan zbog nove pobede tako brzo posle operacije kolena. A tačno na mesec dana od tog hirurškog zahvata, postalo je poznato i šta Noleta još muči, posle te intervencije u Parizu.

05. 07. 2024. u 16:19

Komentari (0)

EGZOTIČNA PONUDA KOJU NE SMETE PROPUSTITI! Odmor iz snova, već od 407evra po osobi! Putuje se samo 2 SATA!