MILOŠ STANIMIROVIĆ: Asteras ne gubi sa Makeleleom

Ž. U.

21. 09. 2024. u 10:55

Menadžer iz Grčke, prognozira mečeve elite

МИЛОШ СТАНИМИРОВИЋ:  Астерас не губи са Макелелеом

EPA

Grčka 1

SUBOTA

Volos – PAOK 2

Aris – Olimpijakos 12

Panetolikos – Asteras X2

NEDELjA

Levadijakos – OFI 1X

Panatinaikos – Panseraikos 1X

Atromitos – Lamija 1

KALITEA – AEK 2, 0-2

Volos nema ni približan broj navijača kao PAOK, ceo stadion će biti u crno-belom. U takvom ambijentu, prosečan tim domaćih neće moći da se odupre mnogo jačim izabranicima trenera Razvana Lučeskua.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Kalitea je nova u eliti. Igra tvrdo, uzela je i bod protiv favorizovanog Panatinaikosa. Očekujem malo golova protiv AEK, ali gosti su na vrhu tabele, maksimalno su motivisani i pobediće.

Asteras je smenio Milana Rastavca, a zatim bez trenera izgubio u prošlom kolu. Uprava je konačno našla rešenje, na klupi će od ovog kola sedeti čuveni bivši fudbaler Čelsija, Reala i PSŽ, Francuz Klod Makelele.

PREUZMI BESPLATAN BONUS ZA KLAĐENjE
--> 3000 DINARA BEZ DEPOZITA! <--

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NJIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

NAVIJAČI HAJDUKA IZ SPLITA IPAK NA MARAKANI?! EVO I KOLIKO NjIH! Najnovije vesti iz Hrvatske pred meč Crvena zvezda - Benfika u Ligi šampiona

Pred utakmicu Crvena zvezda - Benfika, koja se u okviru 1. kola Lige šampiona igra danas u Beogradu, burno je i u hrvatskim medijima, jer su navijači tamošnjeg Hajduka, iz Splita, u izvrsnim odnosima sa najvatrenijim pristalicama pomenutog portugalskog giganta, pa tako ima najava da će pojedini pripadnici splitske Torcide doći na meču koji je u srpskoj prestonici.

19. 09. 2024. u 15:39

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

SPREČEN HAOS! Torcida Split krenula u Beograd na utakmicu Crvena zvezda - Benfika, reagovala srpska policija!

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da pripadnici MUP-a preduzimaju sveobuhvatne mere bezbednosti povodom današnje fudbalske utakmice između FK Crvena zvezda i FK Benfika iz Portugalije, budući da su, tokom vršenja granične kontrole lica i vozila, kod više navijača gostujuće ekipe pronađena obeležja FK Hajduk iz Splita i navijačke grupe "Torcida".

19. 09. 2024. u 14:14

Komentari (0)

ALEKSA AVRAMOVIĆ U CRVENOJ ZVEZDI? Oglasio se košarkaš, ovo je prava istina o prelasku u redove rivala