VOZAČI, ČUVAJTE SE PREVARANATA: Lažna naplata parkinga, na automobile kače nevažeće uplatnice (FOTO)

R. Š.

25. 10. 2024. u 15:48

POJEDINI vozači u Kikindi zatekli su na automobilima lažne naloge za naplatu parkinga, koji su im ostavljeni ispod brisača, na parkiralištima u centru grada.

ВОЗАЧИ, ЧУВАЈТЕ СЕ ПРЕВАРАНАТА: Лажна наплата паркинга, на аутомобиле каче неважеће уплатнице (ФОТО)

Foto: R. Šegrt

Kako su neki od njih objavili na društvenim mrežama, nalozi su ispisani rukom, kao svrha uplate naznačena je „kazna za parkiranje“, a primalac je služba za parkiranje. Sutradan su reagovali iz Službe javnih parkirališta i upozorili građane da se radi o lažnim nalozima.

Foto: R. Šegrt

Lažni nalog za naplatu parkiranja

- Pomenuti nalozi su ispisani slobodnom rukom, na nalozima piše “kazna za parking” i naveden je iznos drugačiji od onog koji naplaćuje služba javnih parkirališta, kao i broj računa koji ne pripada JP “Kikinda”. O ovome ćemo obavestiti nadležne organe. Istovremeno apelujemo na građane da provere podatke ukoliko dobiju ovakav nalog za plaćanje, te da se obrate službi javnih parkirališta, u Ulici vojvode Putnika 4 ili na telefon: 0230/316-065 – saopšteno je iz JP “Kikinda”, koje je na svom sajtu objavilo kako izgleda ispravan nalog za uplatu parkinga Službe javnih parkirališta, kao i lažni koji je pronađen na terenu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UŠLA U SOBU I VIDELA GA SA DRUGOM: Cakana nikada neće zaboraviti kako se tada osećala