GIMNAZIJALCI O BAŠTINI UNESKA: Edukativni program u kraljevačkoj NB „Stefan Prvovenčani“

G. ĆIROVIĆ

23. 10. 2024. u 11:32

U Narodnoj biblioteci „Stefan Prvovenčani“ u Kraljevu, sutra će, sa početkom u 19 sati, biti priređen edukativni program „Dan Ujedinjenih nacija i Uneskova baština” u saradnji sa Klubom za Unesko kraljevačke Gimnazije.

ГИМНАЗИЈАЛЦИ О БАШТИНИ УНЕСКА: Едукативни програм у краљевачкој НБ „Стефан Првовенчани“

NB Stefan Prvovenčani

Sa ciljem podizanja svesti o misiji Ujedinjenih nacija i značaju očuvanja bogate Uneskove baštine, u programu učestvuju kraljevački gimnazijalci, a koordinatori projekta su njihovi profesori Milica Aleksić, Marija Brković i Dejan Rakić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

SLOBODARSKI KALENDAR: Detaljno po datumima - kako je teklo oslobađanje Beograda