NAGRAĐENI NAJBOLJI ČUVARI TRADICIJE: U Smederevu završeni Miholjski susreti sela

J. I.

22. 10. 2024. u 09:19

MIHOLjSKI susreti sela smederevskog kraja, četvrta po redu manifestacija, održana je u selima Šalinac i Vrbovac, a završni dan manifestacije održan je u selu Lipe gde su se dodelile nagrade najboljima.

НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ ЧУВАРИ ТРАДИЦИЈЕ: У Смедереву завршени Михољски сусрети села

CZK Smederevo

 Učestvovala su sva sela koja imaju kulturno-umetnička društva i koja su se predstavila igrom i pesmom.

Žiri je birao najbolji scenski nastup, najboljeg igrača i igračica i najlepši par u narodnoj nošnji, a dodeljen je i pehar za najuspešnije kulturno umetničko društvo u 2024. godini. 

Najuspešniji KUD u 2024. godini je „Vuk Karadžić“ iz Osipaonice.  Kulturno umetničkom društvu iz Skobalja “Branislav Nušić” dodeljen je pehar za 100 godina od osnivanja.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

LUDILO U ARGENTINI: Traži se karta više za meč Đokovića i Del Potra