PODRŠKA DUGOROČNO NEZAPOSLENIMA: U Paraćinu u petak o mogućnostima za poslodavce

Z. R.

21. 10. 2024. u 10:51

JAGODINSKA filijala Nacionalne službe za zapošljavanje (NSZ) organizovaće u petak, 25. oktobra u Paraćinu info-događaj za poslodavce kako bi im predstavila mogućnosti koje imaju za finansijske podsticaje za zapošljavanje dugoročno nezaposlenih lica.

ПОДРШКА ДУГОРОЧНО НЕЗАПОСЛЕНИМА: У Параћину у петак о могућностима за послодавце

Foto: Z. Rašić

Poslodavci će biti informisani o javnim pozivima koji se na to odnose, pa svi zainteresovani mogu da iskoriste ovu priliku da saznaju više o merama podrške.

One su posebno značajne za zapošljavanje mladih, žena, osoba sa invaliditetom i teže zapošljivih grupa na tržištu rada. Paket mera za dugoročno nezaposlene sprovodi se kroz raspisane javne pozive.

Filijala NSZ u Jagodini organizuje ovaj događaj u saradnji sa Opštinom Paraćin i RISC.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu