SVE SPREMNO ZA ZIMU: U Kraljevu grejna sezona počela na vreme

G. ĆIROVIĆ

16. 10. 2024. u 12:04

Uprkos dnevnim temperaturama iznad proseka za ovo doba godine, grejna sezona u Kraljevu za korisnike daljinskog grejanja ovdašnjeg JEP „Toplana“ počela je na vreme.

СВЕ СПРЕМНО ЗА ЗИМУ: У Краљеву грејна сезона почела на време

G.Šljivić (arhiva)

Prema rečima Dragana Arsenijevića, izvršnog direktora ovog preduzeća, za prestojeću zimu obezbeđene su dovoljne količine gasa i mazuta za nesmetano fukcionisanje kompletnog sistema.

- Ukoliko predstojeća zima bude hladnija od prethodnih kako se njavljuje, mi smo za to potpuno spremni, i tehničkom i u smislu energenata – naglašava Arsenijević.

U odnosu na prošlu grejnu sezonu, usluge „Toplane“ poskupele su za oko 1,5 odsto, tako da cena grejanja stambenog prostora umesto doskorašnjih 108,56 dinara sada po kvadratu iznosi 110,10.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

NEVEROVATAN POPUST JOŠ SAMO PAR DANA! Ne propustite priliku za veliku uštedu