ODRŽAN FESTIVAL SPORTA NA FRUŠKOJ GORI: Organizatori okupili više od 700 učesnika svih uzrasnih kategorija

Z. G.

13. 10. 2024. u 17:48

DEVETI festival Sporta za sve Vojvodine, sportsko-rekreativna manifestacija namenjena svim uzrastima, okupio je prvog dana ovog vikenda na Letenki više od 700 učesnika iz 30 sportskih organizacija u pokrajini.

ОДРЖАН ФЕСТИВАЛ СПОРТА НА ФРУШКОЈ ГОРИ: Организатори окупили више од 700 учесника свих узрасних категорија

Sport za sve Vojvodine

Festival je organizovao Sport za sve Vojvodine u saradnji sa članicama tog saveza, pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu a domaćin u Omladinskom naselju „Letenka" bio Pokrajinski zavod za sport i medicinu sporta.

U bogatom sportsko–rekreativnom programu učestvovala su deca predškolskog i školskog uzrasta, omladina, odrasli i osobe treće životne dobi kao i deca sa posebnim potrebama, saopštili su organizatori manifestacije.

- Izuetno je značajno što je festival iz godine u godinu sve masovniji i što učestvuje sve veći broj građana – istakao je pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta i ukazao na važnost bavljenja fizičkom aktivnošću tokom čitave godine.

Tokom festivala priređena je i rekreativna šetnja do Bešenovačkog jezera, na stazi dugoj više od pet kilometara, u koju se uključilo više od 150 učesnika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠIPTARI IZVUKLI DEBLJI KRAJ: Luda tuča Albanaca i Rumuna na Kamp nou u Barseloni (VIDEO)