TRADICIONALNE NOVČANE NAGRADE NOVOSADSKIM POLICAJCIMA I VATROGASCIMA: Po 40.000 dinara za dvanaestoricu nagrađenih

Z. G.

10. 10. 2024. u 15:25

GRADONAČELNIK Novog Sada Milan Đurić uručio je danas zahvalnice pripadnicima Policijske uprave i Vatrogasno-spasilačke brigade koji su tokom obavljanja zadataka iz svog delokruga, iskazali visok stepen profesionalizma i posvećenosti.

ТРАДИЦИОНАЛНЕ НОВЧАНЕ НАГРАДЕ НОВОСАДСКИМ ПОЛИЦАЈЦИМА И ВАТРОГАСЦИМА: По 40.000 динара за дванаесторицу награђених

pres služba Grada

Kako je saopšteno, na predlog pretpostavljenih novčanu nagradu Grada Novog Sada u iznosu od po 40.000 dinara dobilo je 12 policajaca i vatrogasaca. Na prijemu u Gradskoj kući, organizovanom u čast nagrađenih, gradonačelnik Đurić je istakao da je veoma važno da se Novosađani osećaju bezbedno i sigurno u svom gradu i dodao da Grad na različite načine podržava pripadnike MUP u Novom Sadu.

- Planiramo kompletnu rekonstrukciju objekata koje koristi MUP u Ulici kralja Petra prvog, kao i izgradnju novih policijskih stanica na Detelinari, Klisi i u Futogu – rekao je Đurić. On je podsetivši da je nedavno sa ministrom unutrašnjih poslova Ivicom Dačićem obišao novoizgrađenu Vatrogasnu stanicu u Futogu.

- Namera nam je i da izgradimo Regionalni centar za vanredne situacije, kako bismo dodatno unapredili bezbednost naših građana – najavio je Đurić i u ime Novosađana zahvalio policajcima i vatrogascima za trud i požrtvovanost.

U ime nagrađenih, na priznanju i podršci zahvalio je potpukovnik policije Nikola Petrović, načelnik Odeljenja policije Policijske uprave u Novom Sadu, istakavši da pripadnici MUP-a veoma cene višegodišnju praksu Grada.

- To nagrađivanje nam je podstrek za budući rad ali i dododatna obaveza da svoje zalaganje podignemo na još viši nivo – istakao je Petrović.

Prema podacima MUP-a, koji su tokom prijema predstavljeni gradonačelniku, broj krivičnih dela na području Policijske uprave u Novom Sadu manji je u odnosu na isti period prethodne godine.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠVEDSKI DOKUMENTARAC: Hrvatski teroristi srušili JAT-ov avion 1972, pad preživela samo stjuardesa Vesna Vulović

ŠVEDSKI DOKUMENTARAC: Hrvatski teroristi srušili JAT-ov avion 1972, pad preživela samo stjuardesa Vesna Vulović

JAT-ov avion “McDonnell Douglas DC-9” eksplodirao je tokom leta između Kopenhagena i Zagreba 26. januara 1972. i srušio se blizu sela Srpska Kamenjica, u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Avion kojim su upravljali kapetan Ludvik Razdrih i kopilot Ratko Mihić raspao se na više delova i nakon nekoliko minuta slobodnog pada završio na livadi na rubu šume.

10. 10. 2024. u 13:47

Komentari (0)

OGLASILA SE SRPSKA TENISERKA: Ana Ivanović poslala jaku poruku Rafaelu Nadalu (FOTO)