PODRŠKA ZA ŽENSKO PREDUZETNIŠTVO I STARE ZANATE: Sombor nastavlja da podržava preduzetnike

J. L.

08. 10. 2024. u 10:49

Grad Sombor i ove godine nastavio je da podržava lokalne preduzetnike i zanatlije, a u okviru tih mera, dodeljeni su ugovori o sufinansiranju ženskog preduzetništva i starih i umetničkih zanata.

ПОДРШКА ЗА ЖЕНСКО ПРЕДУЗЕТНИШТВО И СТАРЕ ЗАНАТЕ: Сомбор наставља да подржава предузетнике

foto: Grad Sombor

Posle javnog konkursa 21 preduzetnica dobila je od Grada Sombora novčana sredstva, koja su namenjena, pre svega, za nabavku opreme i materijala, ali i za organizaciju događaja. Na konkurs su se javile preduzetnice koje se bave, između ostalog, u oblastima grafičkog dizajna, cvećarstva, programiranja, knjigovodstva, fotografskih usluga, frizerskih usluga, stomatologije, advokature, trgovine, usluga čišćenja, umetničkih radionica.

U okviru Javnog konkursa za sufinansiranje projektnih aktivnosti od značaja za unapređenje i razvoj starih i umetničkih zanata sredstva za nabavku opreme, materijala i organizaciju događaja dobilo je devet zanatlija koji se bave saračkim zanatom, proizvodnjom i servisom harmonika, tradicionalnom proizvodnjom slatkiša, proizvodnjom proizvoda od pruća, umetničkom obradom drveta, kao i drugim tradicionalnim umetničkim zanatima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

SEDAM PUTA DOBIO NA LOTOU: Otkrio svima svoje trikove

VEROVATNO svi ljudi na svetu u nekom trenutku razmišljaju o tome šta bi učinili kada bi pobedili na lotou. Neki bi spiskali novac na luksuzne automobile, egzotične odmore ili novu odeću, dok drugi razmišljaju o otplati hipoteka ili kupovini kuće ili stana.

07. 10. 2024. u 17:45

Komentari (0)

OTVOREN KONKURS ZA DODELU NAGRADA TURISTIČKI CVET: Najprestižnije priznanje za razvoj turizma u Srbiji