ZBOG SEČE RASTINJA ISPOD DALEKOVODA: Isključenja struje u više paraćinskih sela

Z. R.

07. 10. 2024. u 11:24

OGRANAK ED Jagodina, Pogon Paraćin, najavio je za ovu sedmicu planska isključenja struje u nekoliko sela zbog radova na seči rastinja ispod 10 kv. dalekovoda, a u okviru pripreme za predstojeću grejnu seonu.

ЗБОГ СЕЧЕ РАСТИЊА ИСПОД ДАЛЕКОВОДА: Искључења струје у више параћинских села

Foto: D. Novković

Iz tog razloga  8. oktobra od 9 do 14 časova bez električne energije će biti potrošači u Izvoru, Gornjoj Mutnici, Klačevici i u naselju Grza.

Dva dana kasnije, u četvrtak od 10 časova doći će do planskog isključenja u jednom delu sela Lebina, a u petak u isto vreme električnu energiju neće imati domaćinstva  u Raševici.

Nadležni su zamolili korisnike da isključe svoje uređaje sa mreže dok se ne obnovi redovno snabdevanje po završetku radova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

BAŠTINA SRBIJE PRED MILIONIMA TV GLEDALACA U RUSIJI: Dve emisije za Novu godinu na Prvom kanalu državne televizije u udarnom terminu

NOVINARI i snimatelji ruske nacionalne televizije "1", krstare ovih lepih oktobarskih dana Srbijom snimajući materijal za dve epizode popularnog dokumantarno-serijskog programa "Život naših ljudi" (ŽIZN SVOIH). Emisija će biti emitovana na Prvom kanalu ruske državne televizije u udarnom terminu za novogodišnje praznike.

22. 10. 2024. u 12:15

Komentari (0)

LUDILO U ARGENTINI: Traži se karta više za meč Đokovića i Del Potra