NAGRAĐENO ČAK 12 SUBOTIČANA: Centar za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine dodelio priznanja istaknutim učiteljima i pedagozima

J. L.

28. 09. 2024. u 15:37

U OKVIRU obeležavanja 70 godina rada Centra za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine, dodeljena su priznanja istaknutim učiteljima i likovnim pedagozima među kojima je i dvanaestoro Subotičana.

НАГРАЂЕНО ЧАК 12 СУБОТИЧАНА: Центар за ликовно васпитање деце и омладине Војводине доделио признања истакнутим учитељима и педагозима

foto centar za likovno obrazovanje i vaspitanje dece i omladine vojvodine

Nagrađeni su Ljiljana Tankosić, Đerđ Boroš, Emilija Grubanov Martinek, Eva Malagurski, Hedvig Šoš, Anastazija Flejs, Gabriela Farago, Marijana Nikić, Ester Salai, Ksenija Kovačević, Lajoš Vekonj, Eva Kišferenc i Tereza Semeredi.

Učiteljica Emilija Grubanov Martinek se pedagoškim radom bavi tri decenije, a zahvaljujući istrajnosti u oblasti dečjeg likovnog stvaralaštva našla se među nagrađenim pedagozima.

- Centar za likovno vaspitanje dece i omladine Vojvodine umnogome je uticao na moj rad. Đačke radove uredno sam slala na konkurse u organizaciji ovog Centra što je i meni bio svojevrsni pokazatelj da moj pedagoški rad ide u dobrom smeru. Ponosna sam na činjenicu da su moji đaci iz godine u godinu postizali sve zapaženije rezultate na ovim konkursima - kazala je Grubanov Martinek. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

MLADIĆI ROĐENI OVE GODINE ĆE PRVI U VOJSKU: General Mojsilović otkrio sve detalje o služenju vojnog roka

NAČELNIK Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović rekao je u emisiji "Takovska 10" da Srbija kasni sa uvođenjem obavezne vojne obaveze. Suština je da se izgradi odbrambeni kapacitet Srbije, svaki dan i svaku godinu koju čekamo, gubimo generacije mladih vojnika, rekao je general Mojsilović. U jednoj klasi računamo do 20.000 vojnika-regruta, na godišnjem nivou, dva i po meseca po pet hiljada njih u jednoj klasi, odnosno ciklusu, rekao je Mojsilović uz napomenu da će prvo biti regrutovani mlađi vojnici, počev od 2006. godišta.

25. 09. 2024. u 22:01

Komentari (0)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?