BOGATA PONUDA I PROGRAMI NA "GUVNU": Manifestacija "Miholjski susreti sela", u subotu, 21. septembra u Beočin selu

Lj.P.

19. 09. 2024. u 13:40

MANIFESTACIJA „Miholjski susreti sela, četvrta po redu, “ održaće se u subotu, 21.septembra sa početkom u 11 časova u Beočin selu na starom mestu za sabore i okupljanja meštana, popularno nazvanom "Guvno".

БОГАТА ПОНУДА  И ПРОГРАМИ НА ГУВНУ: Манифестација Михољски сусрети села,  у суботу, 21. септембра у Беочин селу

FOTO: opština Beočin

Proizvođači hrane, pića i vojvođanskih delikatesa, udruženja žena sa teritorije opštine Beočin kao i samostalni umetnici i zanatlije i ove godine dočekaće goste sa bogatom ponudom svojih proizvoda a u umetničkom delu programa publika će uživati u nastupima dečjeg folklornog sastava iz vrtića „Bubamara“ kao i nastupima pevačkih grupa „Mi i La 021“ i „Mi i La na štiklama“.

FOTO: opština Beočin

Posetioci će i ove godine imati priliku da se podsete starih narodnih običaja i da uživaju u tradicionalnim igrama i pesmi ali i sportskim i kulinarskim nadmetanjima.

FOTO: opština Beočin

Ekipno spremanje sača, nadvlačenje konopca, takmičenje parova u plesu sa dunjom, skakanje u džaku i druge igre i aktivnosti samo su neki od sadržaja programa u kome će i ove godine publika svih uzrasta moći da učestvuje, a za najmlađe učesnike, organizatori su pripremili nagrade i brojna iznenađenja.

FOTO: opština Beočin

Svi zainteresovani za učešće u sačijadi i programu, više informacija o prijavi mogu dobiti putem broja telefona 064 44 000 41.

„Miholjski susreti sela“ su projekat koji se pod pokroviteljstvom Ministarstva za brigu o selu Republike Srbije četvrtu godinu zaredom realizuje u opštini Beočin a sve u cilju afirmacije kulture, tradicije i unapređenja društvenog života u ruralnim sredinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MaxBet lansirao prvu potpuno AI generisanu marketinšku kampanju