PRIMLJENA NOVA GENERACIJA BRUCOŠA: Fakultet pedagoških nauka u Jagodini

Z. GLIGORIJEVIĆ

16. 09. 2024. u 13:54

INDEKSI Fakulteta pedagoških nauka u Jagodini uručeni su danas na svečanosti upriličenoj u amfiteatru ove vaspitno-obrazovne ustanove.

ПРИМЉЕНА НОВА ГЕНЕРАЦИЈА БРУЦОША: Факултет педагошких наука у Јагодини

Foto:Z.Gligorijević

Buduće akademske građane najpre je pozdravila Violeta Jovanović, dekanica fakulteta.

-Drage, mlade kolege, želim vam da se pod krovom ove, od danas i vaše kuće, dobro osećate, da ovu kuću celim svojim bićem doživljavate kao svoj novi dom. Želim vam da narednih godina rstete po meri svojih očekivanja, hrabro birajući svoje vlastite puteve, a mi ćemo učiniti sve da vas u tome verno pratimo i svim svojim znanjem i energijom bodrimo – rekla je dekanica Jovanović.

Foto:Z.Gligorijević

Brucoše je pozdravila i Gordana Jovanović, gradonačelnica grada Jagodine, koja im je rekla da su oni „njihov ponos, pokretačka snaga i budućnost“, a potom dodala: - Zbog toga grad sa posebnom pažnjom brine o vama i izdvaja sredstva za finasiranje svega onoga što će učiniti da uživate tokom studiranja. Poslednjih dvadestak godina za studente je obezbeđen besplatan prevoz na celoj teritoriji grada Jagodina, ulaz u sve turističke destinacije je besplatan. Grad Jagodina je poslednjih 18 godina organizovalo putovanja u Beč, te je svake godine putovalo oko 300 do 400 studenata.

Foto:Z.Gligorijević

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŽIVOT IM SE MENJA ZBOG STROGIH PRAVILA KRUNE: Princ DŽordž i princeza Šarlot uskoro nigde više neće smeti da putuju zajedno