DAN SEKTORA ZA VANREDNE SITUACIJE: Javne pokazne vežbe i taktičko-tehnički zborovi

I. M.

16. 09. 2024. u 12:48

Pripadnici Odeljenja za vanredne situacije u Leskovcu, od danas do 19. septembra, povodom obeležavanja dana i slave Sektora za vanredne situacije izvode javne pokazne vežbe i taktičko-tehničke zborove na području Policijske uprave Leskovac.

ДАН СЕКТОРА ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ: Јавне показне вежбе и тактичко-технички зборови

foto: I.Mitić

Tim povodom danas je organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi u prostorijama Vatrogasnog doma u Leskovcu, kao i pokazna vežba i prikaz tehnike u Predškolskoj ustanovi „Mladost“ u Medveđi.

Sutra će vatrogasci obeležiti svoju slavu, Presvete Bogorodice Neopalime kupine, sečenjem slavskog kolača u Vatrogasno-spasilačkoj četi u Leskovcu i odeljenjima u Bojniku, Vlasotincu, Lebanu i Medveđi, dok će u Osnovnoj školi „Radoje Domanović“ u Bošnjacu biti održana pokazna vežba i taktičko-tehnički zbor.

Taktičko-pokazna vežbe biće održane, u sredu, u Leskovcu, u krugu Vatrogasno-spasilačke čete, kao i u Vlasotincu, u Predškolskoj ustanovi „Milka Dimanić“, dok će obeležavanje Dana sektora za vanredne situacije biti završeno, u četvrtak, taktičko-tehničkim zborom na gradskom trgu u Leskovcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ ZAPEVAO PESMU KOJU SVI ZNAJU: Ovako je izgledao susret dve velike zvezde (VIDEO)